marți, mai 28, 2024
Cryptomonede

Ethereum trece de $2,000, sentimentul optimist predomină • crypto.ro

Ethereum (ETH) a atins un moment semnificativ, depășind pragul de 2.000 de dolari, o mișcare care reflectă o atitudine optimistă mai largă în piața criptomonedelor.

Ethereum trece de $2,000, sentimentul optimist predomină

Săritura peste $2.000 nu este doar un vârf izolat, ci este susținută de o bază robustă de suport Ethereum în jurul nivelului de 1.850 de dolari.

Modelele tehnice au consolidat această ascensiune, Ethereum rupând dintr-un model de triunghi contractant, ceea ce indică o posibilă continuare a tendinței ascendente.

Ruperea deasupra nivelului de rezistență de 1.885 de dolari a fost succedată de Ethereum tranzacționând deasupra nivelului de 1.980 de dolari și a mediei mobile simple pe 100 de ore, consolidând în continuare scenariul bullish.

Reacția pieței la acest moment este demnă de remarcat, rezistența imediată fiind urmărită în zona de 2.050 de dolari și nivelurile ulterioare de 2.120 de dolari și peste acestea, sugerând loc pentru creștere.

Cu toate acestea, piața criptomonedelor este notorie pentru volatilitatea sa, iar orice eșec de a trece peste aceste niveluri de rezistență ar putea declanșa o corecție descendentă, cu un suport major situat în apropierea nivelului de 1.945 de dolari.

Monitorizarea indicatorilor MACD și RSI ar putea oferi o imagine de ansamblu asupra momentum-ului Ethereum, care în prezent pare să fie ferm în zona bullish.

Pe măsură ce investitorii și entuziaștii urmăresc graficele, ruperea Ethereum peste 2.000 de dolari este mai mult decât un număr – este un semnal al stării actuale a pieței, care se află la granița dintre optimism precaut și realitatea volatilității omniprezenteSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro