vineri, mai 24, 2024
Cryptomonede

Va integra Rockstar Games criptomonede? • crypto.ro

În timp ce comunitatea de jucători așteaptă cu nerăbdare noul joc GTA, există o întrebare arzătoare: va integra Rockstar Games criptomonede în joc?

În ultimii ani, jocurile crypto, cunoscute și sub numele de GameFi, au devenit populare. Unii editori de jocuri, cum ar fi Epic Games, au adoptat acest concept, în timp ce alții, cum ar fi Steam, l-au respins.

Recepția mixtă a jucătorilor și lipsa de succes a aventurilor Epic Games în criptomonede ridică întrebări despre viitorul acestui domeniu.

GTA și criptomonedele?

Seria GTA nu a fost imună la atracția criptomonedelor. Ubisoft și Immutable au sugerat că vor dezvolta jocuri în Web3. Prin urmare, se pune întrebarea dacă Rockstar Games, un titan în industria de gaming, va introduce un component crypto în GTA VI.

Există însă și obstacole legale în calea integrării criptomonedelor în jocuri. Comisia pentru Burse și Valori Mobiliare din SUA (SEC) are o poziție strictă cu privire la monedele virtuale, ceea ce ar putea reprezenta o provocare pentru Rockstar Games.

Un avocat specializat în active digitale din Florida, John Montague, afirmă că Rockstar Games ar putea adopta o abordare prudentă din cauza zonelor gri regulatorii și a riscurilor de răspundere a emitenților.

O scrisoare a SEC către Pocket Full of Quarters sugerează că tokenurile din joc cu preț fixat s-ar putea să nu fie considerate valori mobiliare, ceea ce ar putea oferi o anumită claritate regulatorie. Cu toate acestea, nuanțele DeFi și natura volatilă a criptomonedelor ar putea complica această perspectivă.

Pe lângă reglementările din SUA, Rockstar Games trebuie să ia în considerare și reglementările din alte părți ale lumii. De exemplu,

  • În Coreea de Sud, este interzisă retragerea monedelor de joc în bani.
  • În China, tranzacționarea criptomonedelor și elementele de joc sunt strict reglementate.

Rockstar Games nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la integrarea criptomonedelor în GTA VI. Implicațiile unei astfel de integrări ar fi semnificative.

John Montague exprimă speranța că GameFi va deveni în cele din urmă o parte acceptată a jocurilor AAA, fără a fi nevoie să se ia în considerare reglementările. Industria de jocuri, la fel ca restul lumii, așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă GTA VI va fi un pionier în această nouă frontieră digitală.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro