vineri, mai 24, 2024
Noutati

Roxana Hulpe, în Doliu, A Scris Un Mesaj Tulburător: „Dumnezeu Să Vă Primească Sufletele în Lumina Lui”

Roxana Hulpe trece prin momente grele și nu au fost singurele de anul acesta. La câteva luni de la moartea bunicului ei, știrista de la PRO TV și-a pierdut acum și bunica. Elena, bunica paternă, s-a stins duminică, 29 octombrie.

„Am fost copil atât timp cât mâinile bunicilor m-au mângaiat ori de câte ori am cerut sau nici măcar n-am știut că vreau. Am fost copil până când știam că sun la Copru, chiar și-n momentele grele, iar bunica avea o vorbă bună.

Am fost copil până azi, când s-a dus și ea, așa, să ne învețe încă o lecție mare: oamenii care trăiesc o viață împreună și se prețuiesc atât de tare nu pot unul fără altul. În primăvară, bunicul a lăsat cel mai mare gol, bunica n-a mai vrut și n-a mai putut, a ales să-i fie aproape bunicului în împărăția lui Dumnezeu.

Când n-au mai avut putere să ne fie tot, au ales să ne vegheze tot împreună, amândoi, cum au făcut-o mereu. Așa sunt oamenii mari.

EXCLUSIV. Cum le-a închis Nicolae Ciucă gura liberalilor care acuză un „nou posibil atac” al PSD asupra Pilonului 2 de pensii: „Nu trebuie să discutăm despre un asemenea subiect”

Recomandări

EXCLUSIV. Cum le-a închis Nicolae Ciucă gura liberalilor care acuză un „nou posibil atac” al PSD asupra Pilonului 2 de pensii: „Nu trebuie să discutăm despre un asemenea subiect”

Vă mulțumesc și pentru această lecție mare despre împreună și dragostea necondiționată! Dumnezeu să vă primească sufletele în lumina Lui! Cu dragoste, nepoțica voastră!”, este mesajul dureros publicat de Roxana pe Instagram, în dreptul unui filmuleț cu ea și bunica ei, într-un moment duios. Vezi pe Tvmania.ro imagini emoționante cu Roxana Hulpe și bunicii ei
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro