marți, mai 28, 2024
Cryptomonede

Se preconizează o scădere a prețului? • crypto.ro

Bitcoin (BTC) a înregistrat o scădere a valorii, alunecând spre 34.500 de dolari pe 7 noiembrie, făcându-i pe analiști să-și îndrepte atenția către interesul deschis în creștere în piața criptomonedelor.

O combinație de precauție și curiozitate s-a instalat peste peisajul cripto pe măsură ce Bitcoin s-a luptat să-și mențină poziția deasupra pragului de 35.000 de dolari înaintea deschiderii pieței Wall Street.

Interesul deschis pentru Bitcoin atinge 15 miliarde de dolari: Se preconizează o scădere a prețului?

Datele de la TradingView au evidențiat un Bitcoin care nu a putut aduna suficient elan pentru a asigura 35.000 de dolari ca nivel de suport constant. Narativa printre spectatorii pieței sugerează o volatilitate iminentă datorită unei creșteri semnificative a interesului deschis pe piețele de derivate, care se referă la numărul total de contracte derivate, cum ar fi opțiuni sau futures, care nu au fost încă soluționate.

Tedtalksmacro, o figură cunoscută în sfera comentariilor financiare, a avertizat asupra adăugării de aproximativ 10.000 BTC în interesul deschis într-o singură zi, un dezvoltare care ar putea prevesti o schimbare dramatică a pieței. Această creștere a interesului deschis la aproape 15,5 miliarde de dolari, raportată de CoinGlass, ridică semne de întrebare, având în vedere istoria sa de a însoți volatilitatea prețurilor.

Cu bursa CME atingând un nou record în interesul deschis, cu 105.380 de contracte BTC evaluate la 3,68 miliarde de dolari, urmată îndeaproape de Binance, acest lucru sugerează o implicare instituțională crescută în futures-urile Bitcoin. Totuși, așa cum subliniază James Van Straten de la CryptoSlate, acest lucru ar putea semnala o schimbare în sentimentul pieței sau o mișcare strategică a investitorilor pentru a se proteja împotriva potențialelor înclinări negative ale pieței.

Interesul deschis pentru Bitcoin atinge 15 miliarde de dolari: Se preconizează o scădere a prețului?

 

Întrebarea care planează este cum va influența această creștere semnificativă a interesului deschis prețul Bitcoin. J. A. Maartunn, de la platforma de analiză on-chain CryptoQuant, a avertizat că astfel de niveluri de OI au dus anterior la o scădere de cel puțin 20% în prețurile Bitcoin. Analiza sa face ecou unui model istoric care, dacă se repetă, ar putea semnala o întorsătură pentru criptomonedă.

Pe măsură ce piața se află pe acest precipiciu, Skew, un comerciant popular, a subliniat importanța nivelurilor actuale de preț și lupta dintre pozițiile bullish și bearish. Rezultatul ar putea declanșa o reacție volatilă, făcând direcția pieței și mai nesigură.

Interesul deschis pentru Bitcoin atinge 15 miliarde de dolari: Se preconizează o scădere a prețului?

Material Indicators, o resursă de monitorizare, a sugerat un plafon temporar la 36.000 de dolari, lăsând loc pentru creșteri viitoare, dar excluzându-le pentru săptămâna imediată. Analiza nu prezice neapărat o scădere abruptă la minimele anterioare, dar subliniază importanța unei evadări bullish validate în această lună pentru a menține un impuls ascendent.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro