marți, mai 28, 2024
Noutati

„America Express” 2023. Aris și Alexia Eram Au Câștigat A Doua Imunitate

UPDATE 1 noiembrie: Cea de-a doua imunitate a fost câștigată în ediția de ieri America Express de către Aris și Alexia Eram, ei alăturându-li-se Soniei Simionov și Iulianei Pepene, deținătoarele primei imunități, pentru un binemeritat repaus la hotel. Acestea sunt singurele echipe puse la adăpost de strălucirea soarelui roșu diseară, când se va desfășura cursa pentru ultima șansă din a doua etapă a competiției. 

Aris si Alexia Eram au castigat a doua imunitateIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

UPDATE 31 octombrie: În seara aceasta, explorarea culturii columbiene pe Drumul Soarelui continuă cu o incursiune într-un loc venerat de către localnici și nu numai. Întrecerea pentru a doua imunitate poartă cele opt echipe într-o cursă cu totul specială, a miracolelor, misiunea religioasă dovedindu-se cu adevărat copleșitoare pentru concurenți, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. „A fost o durere cum n-am trăit niciodată!”, a dezvăluit George Tănase. „Nu am simțit o durere atât de mare în viața mea”, a spus și Alexia Eram.

Două state diferite sau un stat în care să conviețuiască israelienii și palestinienii? Care poate fi soluția pentru regiune după conflictul Israel – Hamas

Recomandări

Două state diferite sau un stat în care să conviețuiască israelienii și palestinienii? Care poate fi soluția pentru regiune după conflictul Israel – Hamas

Oprirea din orașul Buga pentru această probă va rămâne una de neuitat pentru toți participanții, fie ei credincioși sau nu, puși la grea încercare. Răbdarea, rezistența, dar și vulnerabilitățile, grijile și dorințele cele mai arzătoare în momente de confesiune pline de sensibilitate vor ieși la iveală pentru mulți dintre concurenți. Cu toții se vor strădui să ducă la bun sfârșit misiunea, anunțul de la start al Irinei Fodor funcționând precum cel mai puternic imbold: șansele ca soarele să fie roșu în cufăr mâine seară sunt foarte mari.

UPDATE 30 octombrie: În ediția „America Express – Drumul Soarelui” din această seară, de la ora 20:30 urmează finalul tensionat al cursei și întâlnirea tuturor concurenților într-un peisaj superb, considerat unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă, emblematic pentru frumusețea sălbatică a Columbiei: Valle de Cocora. Aici va sărbători victoria doar una dintre echipe.

Pentru celelalte opt perechi, cursa continuă. Iar anunțul făcut de Irina a funcționat ca un imbold puternic pentru concurenți. „La sfârșitul cursei care începe azi, mai am de oferit o imunitate. Luptați-vă pentru ea din răsputeri, pentru că, dacă veți ajunge ultimii, eu nu pot să fac minuni pentru voi”, a spus Irina înaintea începerii următoarei întreceri.

REPORTAJ. Acel moment în care „toți părinții te întreabă ce vrei să faci”. Patru tineri din vestul României explică de ce au vrut să fie voluntari la Ambulanță

Recomandări

REPORTAJ. Acel moment în care „toți părinții te întreabă ce vrei să faci”. Patru tineri din vestul României explică de ce au vrut să fie voluntari la Ambulanță


cursa-pentru-imunitate-de-ieri6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Vorbele Irinei ne îngrijorează puțin. Ne-a spus că n-o să mai poată să ne salveze de data aceasta, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că sunt șanse foarte mari să fie soarele roșu în acel cufăr”, a fost una dintre reacțiile concurenților rămași la careu. Cu acest gând transformat într-un motor al ambiției pe Drumul Soarelui, competitorii vor fi gata să descopere alte esențe ale culturii columbiene în misiunile pe care le au în față, iar prima țintă, înainte de imunitatea mică, este a doua amuletă, care va fi acordată tot în această seară.

UPDATE 26 octombrie: Cei aflați pe ultimele două locuri au intrat la mult temuta cursă pentru ultima șansă: Iulia Albu și iubitul ei, Mike, dar și Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Lor li s-au alăturat, în urma votului de la careu, Aris și Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a început să plângă atunci când a văzut că este propusă pentru eliminare.

Biserica pe TikTok: „Am credincioșii mei, dau și ei cât pot”. Un preot exclus strânge fonduri online

Recomandări

Biserica pe TikTok: „Am credincioșii mei, dau și ei cât pot”. Un preot exclus strânge fonduri online

Seară norocoasă pentru cuplul Edward Sanda și Cleopatra Stratan – soarele dezvăluit din cutie de Irina Fodor a fost verde, culoarea care păstrează în competiție echipa ajunsă pe cel din urmă loc la întrecerea pentru ultima șansă.

UPDATE 25 octombrie: Ionuț Rusu și George Tănase au câștigat cea de-a doua imunitate, în editia de aseară. În seara aceasta urmează momente încordate: votul care aduce tensiuni la careu și cursa pentru ultima șansă, la capătul căreia una dintre echipe poate pleca acasă.

Așadar, urmează momente încordate la America Express, votul iscând tensiuni între competitori. ”E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”, a fost unul dintre comentariile făcute în timp ce echipele și-au exprimat alegerile la careu.

echipele-voteaza-la-careu-concurentii-care-intra-la-cursa-pentru-ultima-sansaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Votarea celei de-a treia echipe care a intrat la cursa pentru ultima șansă va aduce și lacrimi în ochii unora dintre participanți. ”Este un vot strict strategic!”, a fost explicația la care au recurs câteva perechi de concurenți.

Cursa care urmează îi va provoca pe concurenți să-și înfrunte unele dintre cele mai mari temeri, probele stârnind momente de panică în sânul uneia dintre echipe: ”Când am văzut ce urmează, am zis că așa ceva nu se poate. Mă certam cu mine… Am cedat nervos!”.

UPDATE 23 octombrie: După un traseu istovitor la finalul căruia au dat și de urma rucsacurilor mult așteptate, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor. Gazda show-ului a întâmpinat cele 9 echipe într-un loc încărcat de istorie, însă numai cele ajunse pe primele 3 locuri au intrat la jocul de amuletă și Joker, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023.

Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga avantajul mult râvnit. Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. Ulterior, câștigătorii amuletei în valoare de 1.000 de euro au extras și un Joker extrem de valoros.

„Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute”, este avantajul pe care l-au primit cei doi frați.

„Nu vă puteți imagina ce diferențe fac acesti Jokeri în cursă, mai ales când e vorba de imunitate”, a ținut să precizeze Irina Fodor.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina. 

America Express_11Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Când începe „America Express” 2023

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Cine prezintă „America Express” 2023  

Și în acest sezon, Irina Fodor va fi gazda show-ului de la Antena 1. Gina Pistol a renunțat la acest proiect după ce a rămas însărcinată.

În acest an, Irinei Fodor îi lipsește un partener de nădejde la America Express. Oase, coprezentatorul emisiunii, nu mai face parte din proiect. Legătura lui Oase cu emisiunea de la Antena 1 datează încă din vremea când a fost concurent al sezonului doi Asia Expres, pe care l-a și câștigat alături de CRBL. Mai apoi, vreme de trei sezoane a intrat în rolul de coprezentator.

Cine sunt concurenții America Express 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express.

În ce zile se difuzează America Express 2023

În săptămâna lansării, show-ul America Express – Drumul Soarelui va fi difuzat sâmbătă de la 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Care este premiul la America Express 2023

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Cine au fost câștigătorii America Express, anul trecut

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express – Drumul aurului. Cei doi au concurat cu echipa Andreea Bălan – Andreea Antonescu în cea mai strânsă întrecere finală din istoria reality show-ului. Perechile au avut bucăți de traseu pe care au luptat umăr la umăr, sporind suspansul finalei.

A fost multă adrenalină în Marea Finală America Express – Drumul Aurului, cursa trepidantă purtându-i pe concurenți prin cele mai diverse misiuni: de la rezolvarea unor ecuații în sistemul de scriere al nevăzătorilor și deschiderea unui seif într-o cameră a misterelor la zborul cu parapanta și întâlnirea cu mai multe cutii pline de surprize neplăcute.

Irina Fodor a așteptat echipele la Castelul San Felipe, impresionanta fortăreață a Cartagenei, locul perfect pentru finalul aventurii supreme America Express. Primii ajunși, cei care au cucerit El Dorado, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, au primit vestea victoriei cu lacrimi de fericire.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro