marți, mai 28, 2024
Noutati

”Ne-a dat echipa pe tavă!”. Gigi Becali, tras la răspundere după Petrolul – FCSB 2-2

  • Cupa României: Gloria BuzăuFarul, joi, 17:30, DGS 1

  • Cupa României: ”U” ClujCFR Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Valeriu Răchită a explicat greșeala făcută de Gigi Becali, înainte de Petrolul – FCSB 2-2

Valeriu Răchită (53 ani) este de părere că Gigi Becali (65 ani) și-a ajutat, fără să vrea, adversarii chiar înaintea meciului direct.

Apropiat al antrenorului Florin Pîrvu (48 ani), acesta a explicat cum tehnicianul ”Lupilor Galbeni” s-a folosit de anunțurile pe care patronul FCSB le-a făcut cu privire la jucătorii care for fi folosiți în confruntarea de la Ploiești.

“Vineri am stat și eu cu Florin 20 de minute și am discutat despre meciul de sâmbătă. A venit la mine la birou pentru că acolo îmi este biroul. Am stat și am discutat, el vorbește cu toată lumea, dar decizia o ia el. Am discutat despre cum vedeam eu echipa și am nimerit-o.

Era foarte circumspect. I-am spus să mă creadă că Rotariu va juca ca vârf, că Băluță va juca, Djokovic va intra, și Lixandru nu va mai juca, asta a spus-o chiar Gigi, ne-a dat echipa pe tavă. Florin era foarte neîncrezător din cauza faptului că nu îl mai avea pe Musi. A trebuit să joace cu Iustin Răducan, copilul lui Narcis, ca vârf de atac. Deci, am jucat fără vârf. S-a compensat cu lipsa lui Coman, dar noi nu îl aveam nici pe Țicu.

A trebuit să jucăm cu Dumitriu, care e mijlocaș pe banda stângă. Florin a făcut o treabă minunată. A reușit să îi motiveze pe jucători și să îi facă să înțeleagă că FCSB are jucători valoroși, dar nu este o echipă. Petroliștii, chiar dacă se confruntă cu probleme financiare, uită de aceste probleme în cele 90 de minute cât se joacă fotbalul și pun piciorul la minge, alergând până în ultimul minut”, a declarat Valeriu Răchită pentru Fanatik.

VIDEO cu rezumatul meciului Petrolul – FCSB 2-2:

Gigi Becali a găsit vinovatul, după Petrolul – FCSB 2-2

Gigi Becali crede că vinovat pentru pasul greșit de la Ploiești este Elias Charalambous.

A fost un ghinion, 11 metri, ultima fază. De trei ani încoace le zic. Dacă aveți 2-0… Le mai spun la telefon lui MM, lui Pintilii. Dacă am 2-0 în minutul 70, pentru ce mai vreau 3-0? 2-0 nu e meci câștigat?

Lixandru, tu pentru ce dai minge lungă la 2-0? Cum să joci așa? Normal, e de antrenor, nu fac eu antrenamente. Trebuia să le spună: am 2-0, miuță! Posesie, mingea la mine.

E chestiune de experiență. Dumneata ce mi-ai spus mie mai devreme? Mijlocul ține posesia”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: valeriu răchită , gigi becali , superliga , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro