duminică, decembrie 3, 2023
Cryptomonede

Capitalizarea de piață a monedei meme PEPE se dublează la $500M în 7 zile • crypto.ro

Pepe (PEPE), a reușit să-și revină dintr-o perioadă mai puțin favorabilă și să facă un salt înapoi spre valori mai înalte.

În ultima săptămână, capitalizarea de piață a monedei Pepe a crescut fulminant la 500 de milioane de dolari, dublându-și valoarea, grație vânturilor optimiste care suflă prin piața crypto.

Capitalizarea de piață a monedei meme PEPE se dublează la $500M în 7 zile

Traderii par să se alinieze în spatele monedei pe măsură ce piața începe să speculeze în jurul potențialului unui raliu indus de un ETF spot Bitcoin (BTC).

Moneda Pepe nu a fost mereu în umbra. La începutul acestui an, în momentele mai puțin strălucite ale pieței crypto, Pepe s-a afirmat ca o rază de speranță, ajungând la o impresionantă capitalizare de piață de 1,6 miliarde de dolari.

Traderii, în căutarea următorului mare succes, au speculat cu nerăbdare dacă Pepe ar putea concura cu criptomonedele cunoscute ca Dogecoin (DOGE) și Shiba Inu (SHIB).

Cu toate acestea, drumul nu a fost mereu lin. Entuziasmul în jurul lui Pepe a scăzut semnificativ când capitalizarea de piață a coborât la numai 244 de milioane de dolari la începutul acestei luni.

Dar, într-o întorsătură surprinzătoare de evenimente, Pepe pare să și-a recâștigat vitalitatea, arătând îmbunătățiri considerabile în volumul de tranzacționare și activitățile on-chain.

Conform datelor de pe pagina lui Pepe, moneda a captat interesul a peste 155.000 de portofele individuale și face valuri și pe scena tranzacționărilor. Volumul de tranzacționare a ajuns la 423 de milioane de dolari în ultimele 24 de ore, reprezentând o creștere de 22% față de ziua anterioară, conform CoinMarketCap.

Un factor cheie în revenirea lui Pepe pare să fie o mișcare strategică făcută de administratorii monedei – arderea unui număr de monede în valoare de 5,5 milioane de dolari. Acest lucru nu doar că a redus oferta de monede, dar a și alinat temerile legate de o vânzare potențială de către dezvoltatori neautorizați pe piața deschisă.

Dar se pare că Pepe nu este singurul în această nouă glorie; și alte memecoins, precum Dogecoin și Shiba Inu, au gustat succesul, experimentând raliuri notabile. Aceasta indică un trend mai larg în care traderii se orientează către active mai speculative, îmbrățișând lumea palpitantă, dar imprevizibilă a memecoins.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro