marți, martie 5, 2024
Noutati

Dan Șucu crede că SuperLiga va fi una dintre cele mai importante ligi din Europa. Câți afaceriști ar putea investi în fotbal

  • Liga 2: Tunari – Corvinul, luni, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – CFR Cluj, duminică, 21:30, DGS 1

Acționarul majoritar al ”Giuleștenilor” a afirmat că SuperLiga ar putea să devină unul dintre cele  mai puternice campionate din Europa dacă în următorii ani se vor investi sume considerabile de bani. Șucu a spus și cine ar putea să aducă aceste investiții.

Dan Șucu susține că cel puțin 30 de afaceriști ar putea să bage bani în fotbalul din România 

Patronul Rapidului a explicat că cei care vor să investească în fotbal trebuie să aplice aceleași reguli pe care le-au folosit în afacerile lor de succes. Șucu a mai adăugat că 30 sau chiar 40 de afaceriști din țara noastră ar putea să ajute fotbalul românesc.

“Există destul de multe societăți comerciale în România care nu lucrează în niciun fel cu statul și care lucrează doar cu publicul larg. Care au cifre de afaceri foarte mari, construite pe o bază temeinică, în urma a 30 de ani de muncă.

Economic vorbind, Rapid nu este un cost foarte mare pentru cineva care are o astfel de infrastructură. Mai sunt cel puțin 30-40 de români care dacă și-ar propune să preia una dintre echipe, să meargă mai departe și să își aplice metodele prin care au avut succes în alte domenii.”, a declarat patronul lui Rapid.

Dan Șucu a explicat de ce afaceriștii din România nu sunt siguri dacă să investească în fotbal

”Ar transforma SuperLiga într-una dintre cele mai puternice ligi din Europa. Mi-aș dori să vină și alții, peste vreo 2-3 ani, nu acum. Eu sunt convins că unii dintre ei așteaptă să vadă cam care este rezultatul implicării altora.”, a spus Dan Șucu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Dan Șucu este patronul lui Rapid din luna mai a anului 2022. Omul de afaceri are o avere estimată la peste 120 de milioane de euro. Patronul ”Giuleștenilor” a intrat în afaceri în anul 1993 cu brandul Mobexpert, care a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din țară. Șucu deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca Victor Angelescu.

Etichete: dan sucu , investitori in fotbal , sucu actionar la rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro