marți, martie 5, 2024
Noutati

”Sper să depășească acest moment!”

  • SuperLiga: FCU Craiova 1948Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: RapidPoli Iași, vineri, 21:00, DGS 1

Concluziile lui Dragoș Bon după Universitatea Craiova – FC Botoșani

Dragoș Bon a mărturisit la finalul meciului că este foarte mulțumit de prestația echipei și și-a felicitat elevii pentru felul în care s-au prezentat, chiar dacă nu au avut parte de susținerea publicului. 

Antrenorul Universității Craiova a explicat ce crede că trebuie să facă echipa sa pentru a-i recâștiga pe fani. Totodată, Dragoș Bon a dezvăluit de ce a ales să îl înlocuiască la pauza meciului pe Andrei Ivan.

E o victorie așteptată, aveam nevoie ca de aer de ea. Ne bucurăm că am marcat cinci goluri, iar băieții și-au recăpătat moralul. Nu e ușor să joci în fața suporterilor, lumea a fost destul de ostilă. Îi înțelegem, mă bucur că băieții s-au mobilizat. Noi eram obișnuiți ca publicul să ne împingă de la spate.

Mă bucur pentru Marian Danciu, așteptam acest gol. I-am spus că simțeam că va marca. Avea nevoie să își încununeze cu un gol evoluțiile din ultima perioadă.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:00, numai pe Digi Life!

Schimbarea lui Căpățînă nu a fost neapărat pentru poziționarea defectuoasă, dar avea un cartonaș galben, era un jucător care îi poate pune probleme și fost ca o măsură de prevenție. Căpățînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem.

Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să își revină, dacă și suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză. Îmi doresc ca el să depășească acest moment, să marcheze și să fie cel pe care îl cunoaștem.

Mitriță e unul dintre jucătorii importanți ai campionatului, când el are evoluții bune, e un plus pentru echipă, dar încercăm să nu creăm o dependență.

Cred că ne trebuie continuitate, un parcurs bun, să arătăm atitudine, să avem rezultate și atunci suporterii vor veni alături de noi”, a declarat Dragoș Bon la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova – FC Botoșani 5-1

Etichete: universitatea craiova , fc botosani , andrei ivan , dragos bon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro