marți, martie 5, 2024
Noutati

”Va juca vârf Coman?” Cum a comentat Elias Charalambous mutarea pe care vrea să o facă Gigi Becali la FCSB

  • SuperLiga: Poli IașiPetrolul, luni 18:00, DGS 1

  • SuperLigă: FCSB ”U” Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Concret, patronul roș-albaștrilor declarat că Florinel Coman va fi vârf de atac, în timp ce Octavian Popescu va reveni în banda stângă.

Elias Charalambous: ”Când ai jucători de calitate, aceștia se potrivesc pe orice poziție!”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Cluj, Elias Charalambous a fost întrebat dacă îl va folosi pe Florinel Coman pe postul de atacant central așa cum anunțase Gigi Becali.

Antrenorul cipriot a recurs la un răspuns evaziv și a explicat că, în opinia sa, calitatea jucătorilor pe care îi are la dispoziție îi permite să îi folosească pe aceștia în orice poziție.

Cred că atunci când ai jucători de calitate, aceștia se potrivesc pe orice poziție. Ați văzut și în ultimul meci, când pe parcursul jocului, am făcut anumite modificări în ceea ce privește pozițiile jucătorilor, avem această flexibilitate datorită tipului de jucători pe care îi avem.

Aceste modificări pot fi făcute de la început sau pe parcursul jocului, dar cred că, dacă ai jucători de calitate, pot juca oriunde”, a declarat Elias Charalmbous la conferința de presă.

Gigi Becali face anunțul: ”Ne folosim de toți”

Gigi Becali susține că la meciul din campionat cu ”U” Cluj, vârf de atac va fi Florinel Coman, în timp ce Octavian Popescu va evolua în banda stângă a atacului.

Asta e cea mai mare întrebare, la care se va răspunde în meciul cu Universitatea Cluj. Așa va fi (n.r. Octavian Popescu în stânga și Florinel Coman vârf). Să vedem dacă funcționează.

Toți jucătorii trebuie să înțeleagă că, în afară de Coman, Șut și Olaru, nu te poți atinge de ei, în rest ne folosim de toți”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Etichete: gigi becali , elias charalambous , fcsb , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro