marți, martie 5, 2024
Fashion

Arădeanca Felba Mona a făcut senzaţie la prima ediţie Romania Fashion Festival

Designerul arădean Felba Mona a participat, sâmbătă seara, la prima ediţie Romania Fashion Festival care a avut loc la Oradea. Pe podiumul de la sala de evenimente Ambasador au urcat designeri şi branduri din România şi Italia, dar şi nume importante ale showbizului românesc. Invitatul special a fost Cătălin Botezatu.

La Romania Fashion Festival au fost prezentate colecţiile Felba, Alis by Alina Sabău, Giuliano Sabău, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Amalia Buie, Spencer by Ciprian Crăciun şi Monica Anton, dar şi cea mai nouă colecţie a brandului italian Lelka Lor. Printre cei care au întreţinut atmosfera la RFF se numără Antonela Gal şi magicienii Eduard şi Bianca.

Toate fondurile provenite în urma evenimentului, la care a participat arădeanca, vor fi donate în scopul realizarii unei tabere destinate copiilor defavorizaţi „Tabăra de munte – Turnul de Apă Şuncuiuş”.

Felba Mona a purtat o rochie din pietre swarowsky si perle cusute manual. O rochie care a făcut senzaţie.
Amintim că Felba se numără printre puţinii designeri din România care şi-au urmat visul de a face modă cu riscul de a rămâne în stradă. Mona Felba şi-a vândut apartamentul din Arad şi a investit toţi banii într-un atelier de creaţie vestimentară.

Mona a trăit 14 ani în străinatate, iar înainte de a reveni în România, îşi permitea orice fel de lux. Era o consumatoare de fashion de top şi îmbrăca haine de la branduri celebre, cum ar fi:  Zuhair Murad, Elisabeta Frankie sau Coco Chanel.

Ea a creat şi câteva rochii şi pentru frumoasa actriţa şi regizoare Tamara Henry. 

Vă mai recomandăm: FOTO Felba Mona a creat din nou o rochie pentru actriţa şi regizoarea Tamara Henry

FOTO Rochia creatoarei Felba a fost purtată la premiera filmului Expendables 3Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro