marți, martie 5, 2024
Noutati

Cum a reacționat bunicul lui Andrea Compagno, după ce s-a vorbit despre naturalizarea atacantului de la FCSB

  • Liga 2: CeahlăulUnirea Dej, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: OțelulDinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Evoluțiile lui Compagno i-au făcut pe oamenii din fotbalul românesc să ia în calcul naturalizarea fotbalistului, mai ales că naționala României nu are prea multe opțiuni pentru postul de număr 9.

Cum a reacționat bunicul lui Andrea Compagno, după ce s-a vorbit despre naturalizarea atacantului de la FCSB

La puțină vreme după apariția informațiilor că Andrea Compagno ar putea reprezenta o variantă pentru naționala României, bunicul italianului a reacționat. Salvo Armato a reamintit de momentele în care atacantul FCSB-ului a fost criticat, chiar și după anumite meciuri în care a avut evoluții bune.

“Ascultă, ascultă… după ce l-au criticat până ieri, acum vor să-l naturalizeze??? Cred ca a fost un an plin de idei confuze și dezordonate!!!!!”, a transmis bunicul lui Compagno, pe Facebook.

Până la golurile cu Hermannstadt, din etapa trecută, Andrea Compagno nu mai marcase pentru FCSB de pe data de 6 august, atunci când înscria unicul gol al partidei cu CFR Cluj, câștigată de bucureșteni cu scorul de 1-0. În urma golurilor de la Sibiu, italianul a ajuns la 4 reușite în 12 apariții.

Gigi Becali a vorbit fără ocolișuri despre Andrea Compagno

Recent, Gigi Becali a vorbit despre cazurile lui Andrea Compagno și Damjan Djokovic, iar afaceristul a explicat care este situația celor doi fotbaliști. Atât italianul, cât și croatul au evoluat în ultima vreme mai puțin decât în mod normal, însă patronul FCSB-ului a spus că este mulțumit.

“(n.r. despre aducerea unui atacant) Să vedem în iarnă, dar avem atacanți. Compagno, dacă dădea golul ăla, își făcea datoria. Muncește mult, aleargă mult, protejează bine, chiar dacă nu e familiarizat cu varza. Sunt mulțumit de el. Dacă nu eram, stătea pe bară.

(n.r. despre Djokovic) Foarte mulțumit de el. Noi așa facem, o repriză unul și o repriză altul, ca să joace toată lumea. Așa fac cu Miculescu și Compagno, pe care am dat bani. Asta e strategia noastră. Ei știau că așa vor juca. Data viitoare intră Djokovic titular și o să iasă la pauză”, a spus Gigi Becali, la palat.

Etichete: superliga , fcsb , andrea compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro