marți, martie 5, 2024
Fashion

Cum să ne îmbrăcăm cu stil. Designerii români dau sfaturi la Muzeul de Artă din Cluj

Zeci de designeri români talentaţi îşi vor expune creaţiile în acest weekend la o nouă ediţie a expoziţiei Galeria de Stil, de la Muzeul de Artă din Cluj. Motto-ul ediţiei de primăvară a evenimentului este ”Cumpără inteligent!”, mesaj prin care cei pricepuţi în ale modei spun că nu e nevoie să cheltui o avere ca să arăţi bine, ci trebuie doar să ştii ce să cumperi.

Peste 20 de designeri români vor fi de vineri, 11 martie, la Cluj la Galeria de Stil, o expoziţie cu vânzare ajunsă la a treia ediţie. Curioşii care vor merge să le admire creaţiile vor primi şi sfaturi şi sugestii tip „mix and match“ chiar de la designeri. La expoziţie veţi găsi colecţii inedite, îmbrăcăminte casual, haine pentru ocazii, pantofi, dar şi sfaturi de la nutriţionişti.

„Galeria de Stil este un eveniment care-şi propune să ajute publicul clujean să intre în contact cu designerii şi, în acelasi timp, să educe gusturile românilor în materie de stil“, spun organizatorii.

Manifestarea răsplăteşte bunul gust în ţinutele doamnelor şi domnişoarelor care vor călca pragul Muzeului de Artă în weekend. Dacă vin îmbrăcate şic vineri şi sâmbătă şi îşi fac poze pe covorul roşu de la intrare, apoi postează fotografia pe instagram cu hashtag-ul #GaleriaDeStil, intră într-un concurs al cărui premiu este o sesiune de cumpărături în valoare de 300 de lei. Câştigătoarea va fi desemnată de un juriu de specialişti ai modei.

Evenimentul începe vineri, 11 martie, de la ora 13.00, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00. Porţile se închid la ora 19.00.

Mai puteţi citi:

FOTO Inelul pe care şi-l doreşte orice femeie şi se asortează cu orice hainăSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro