marți, martie 5, 2024
Noutati

A avut dreptate Gigi Becali? Fostul atacant de la FCSB nu a mai marcat de aproape un an

  • Liga 2: CeahlăulUnirea Dej, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: OțelulDinamo, vineri, 21:00, DGS 1

În această categorie intră și Ante Vukusic, atacantul care a sosit în iarna anului 2021 la FCSB, la recomandarea lui MM Stoica. În cele din urmă, croatul nu l-a impresionat pe Gigi Becali și a fost înlăturat rapid de la echipă.

A avut dreptate Gigi Becali? Fostul atacant de la FCSB nu a mai marcat de aproape un an

În cele 7 luni petrecute în România, Vukusic a evoluat în doar 7 meciuri și nu a reușit să marcheze vreun gol.

Ulterior, Vukusic a ajuns la Messina, FK Tuzla City și Kolubara, iar în prezent evoluează pentru NK Varazdin, din Croația. Ultima mutare nu i-a prins bine fostului atacant de la FCSB, care nu a mai marcat din luna noiembrie a anului trecut, atunci când puncta în partida cu Radniki Nis, încheiată 1-1.

Vukusic evoluează meci de meci pentru actuala formație, însă nu se lipește la gol. 7 meciuri a jucat fotbalistul pentru Varazdin, fără să reușească însă să trimită mingea în plasă.

Meciurile în care a fost folosit Vukusic la FCSB

  • Dinamo – FCSB 0-1 (13 minute)
  • FCSB – Academica Clinceni 0-1 (45 de minute)
  • FCSB – Chindia 1-0 (11 minute)
  • Botoșani – FCSB 0-2 (6 minute)
  • FCSB – Gaz Metan 1-0 (55 de minute)

Ante Vukusic s-a dezlănțuit după ce a plecat de la FCSB

Ante Vukusic a fost surprins, în primul rând, într-un mod neplăcut de faptul că Gigi Becali, patronul clubului, este cel care decide toate schimbările din timpul meciurilor de acasă, prin intermediul telefonului.

Gigi Becali vorbește despre orice. Sună un jucător în fiecare zi. Jucătorii tineri sunt singurii pe care nu îi critică, pentru că speră ca va obține bani de pe urma lor. Până acum n-am vrut să vorbesc, pentru că n-am vrut să fiu amendat.

Nu mi-a venit să cred că el decide cine intră pe teren prin telefon. Am jucat meciul de Supercupă cu CFR, iar la pauză a decis să scoată cinci jucători. El face totul prin telefon, are un om pe bancă. Becali cumpără jucători tineri, așa crede că va obține și rezultate. CFR a câștigat campionatul pentru că a avut antrenor”, spunea Ante Vukusic, în 2021, pentru Dalmatinskiportal.

Întrebat dacă a avut ocazia să vorbească personal cu Gigi Becali despre situația sa, Ante Vukusic recunoștea că nu a putut dialoga cu patronul, ceea ce i-a recomandat, de altfel, și antrenorul cu care a lucrat, Toni Petrea.

N-am vorbit niciodată. Am înțeles că nici nu vorbește engleză. L-am întrebat pe antrenor, mi-a zis ‘știi cum merg lucrurile aici, faci ce spune patronul’. Toți mi-au spus că mai bine îmi văd de treabă decât să mă cert cu Gigi Becali. Niciun antrenor serios nu vrea să vină la Steaua (n.r. FCSB)”, spunea Ante Vukusic.

Etichete: gigi becali , superliga , fcsb , ante vukusic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro