marți, martie 5, 2024
Noutati

Cum Se Poartă Andra Cu Echipa Ei Atunci Când Nu Este Pe Scenă

Ce a făcut Andra, în culise, cu echipa ei

Artista a cântat câteva hituri, cum ar fi „Vreau sărutarea ta”, „Iubirea schimbă tot”, „Nu m-am gândit la despărțire”, „Pas cu pas”, după care și-a încheiat spectacolul cu câteva piese folclorice. Muzică, dans și zâmbete au împărțit Andra, echipa ei de fete, backing vocals, și instrumentiștii, pe scena Forza ZU, ediția 10, eveniment la care Mihai Morar și Daniel Buzdugan au reușit să adune zeci de mii de oameni!

După concertul susținut, Andra a făcut un gest minunat față de echipa ei. În culise, cântăreața și-a chemat toți membrii din staff și le-a mulțumit pentru prestație. Mai mult, aceasta i-a îmbrățișat pe toți. Ba chiar pe fete, pe lângă îmbrățișare și mulțumiri, le-a șters sudoarea de pe chip cu șervețele.

În tot acest timp, lângă scenă, fanii țipau „Andra! Andra!”. Artista și-a luat echipa, inclusiv pe cei care se ocupă de foto și video pentru conținutul ei de pe rețelele de socializare, și s-a întors lângă fani, așa cum le-a promis la sosire, când a făcut repetiții cu fetele înainte de a urca pe scenă. Citește continuarea pe Unica.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL UNICA.ROSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro