marți, martie 5, 2024
Cryptomonede

Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum, transferă 600.000 de dolari în ETH către Coinbase • crypto.ro

Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum, a transferat aparent 400 Ethereum (ETH), evaluat la aproximativ 600.000 de dolari, platformei de tranzacționare crypto Coinbase. Această mișcare face parte dintr-o serie de depozite ETH către diverse platforme de tranzacționare centralizate în ultimele zece zile, conform datelor de la platforma de analiză blockchain, Spot On Chain.

Buterin a urmat modelul său obișnuit de a depune Ethereum pe diferite platforme de tranzacționare. Potrivit Spot On Chain, începând cu data de 15 septembrie, acesta a depus un total de aproximativ 2.421 ETH, cu o valoare estimată de 3,94 milioane de dolari. Aceste tranzacții includ 321 ETH depuse la Kraken între 15 și 19 septembrie, 1.700 ETH la Bitstamp în mai multe tranzacții pe 17 și 20 septembrie, și 500 ETH la Paxos pe 19 septembrie.

Acesta nu este primul moment când Buterin face astfel de tranzacții semnificative. În august, o tranzacție de 600 ETH (1 milion de dolari) de la adresa vitalik.eth a fost identificată de platformele de monitorizare on-chain.

Deși unii observatori de piață pot interpreta aceste tranzacții ca o posibilă vânzare de Ethereum, este esențial să ne amintim că astfel de transferuri ar putea avea numeroase explicații. Acestea ar putea fi legate de gestionarea financiară personală, finanțarea proiectelor sau chiar o reorganizare simplă a activelor.

Impactul lui Buterin asupra prețului ETH

În prezent, prețul ETH este de aproximativ 1,567.91 de dolari, cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de aproximativ 4,39 miliarde de dolari.

În ciuda unei scăderi minore în ultimele 24 de ore, reprezentând o scădere de 1,54%, criptomoneda menține o prezență robustă pe piață. Această scădere ușoară poate fi atribuită volatilității inerente a pieței crypto și nu este neapărat legată de tranzacțiile sau mișcările individuale.

Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum, transferă 600.000 de dolari în ETH către Coinbase
Graficul de preț al Ethereum (ETH) în ultimile 24 de ore | CoinMarketCapSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro