marți, mai 28, 2024
Noutati

Bănel Nicoliță, dezamăgit de un transfer făcut de FCSB: „E prea mare diferența”

  • FOTBAL: Steaua – Slatina, luni, 18:00, DGS 1

  • FOTBAL: Rapid – CFR Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Bănel Nicoliță, dezamăgit de un transfer făcut de FCSB: „E prea mare diferența”

Una dintre mutările făcute de Gigi Becali în această vară a fost reprezentată de venirea lui Damjan Djokovic. Mijlocașul croat a fost dorit insistent de patronul celor de la FCSB și a arătat o formă bună în primele sale meciuri, însă, odată cu trecerea timpului, a scăzut din turație și chiar a ieșit din primul 11 în anumite partide.

„Poate să facă diferența oricând. Posibil să nu facă organismul lui. E un jucător care nu aleargă mult în teren. Nu mai e Djokovic de la CFR Cluj, acum joacă numai la siguranță, nu l-am mai văzut cu diagonale. E prea mare diferența de formă”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

În vârstă de 33 de ani, Damjan Djokovic a bifat până acum 12 meciuri pentru FCSB și a marcat două goluri.

Gigi Becali, întrebat despre situația lui Damjan Djokovic

La o zi după duelul de la Ovidiu, Gigi Becali a vorbit despre cazurile lui Andrea Compagno și Damjan Djokovic, iar afaceristul a explicat care este situația celor doi fotbaliști. Atât italianul, cât și croatul au evoluat în ultima vreme mai puțin decât în mod normal, însă patronul FCSB-ului a spus că este mulțumit.

„(n.r. despre aducerea unui atacant) Să vedem în iarnă, dar avem atacanți. Compagno, dacă dădea golul ăla, își făcea datoria. Muncește mult, aleargă mult, protejează bine, chiar dacă nu e familiarizat cu varza. Sunt mulțumit de el. Dacă nu eram, stătea pe bară.

(n.r. despre Djokovic) Foarte mulțumit de el. Noi așa facem, o repriză unul și o repriză altul, ca să joace toată lumea. Așa fac cu Miculescu și Compagno, pe care am dat bani. Asta e strategia noastră. Ei știau că așa vor juca. Data viitoare intră Djokovic titular și o să iasă la pauză”, a spus Gigi Becali, la palat.

Etichete: banel nicolita , superliga , damjan djokovic , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro