marți, mai 28, 2024
Fashion

Primul „croitor“ online. Cum îţi poţi face o cămaşă made-to-measure de la birou

Unul dintre cei mai cunoscuţi manageri din IT, Răzvan Vâlceanu, a făcut o schimbare în carieră în urmă cu patru ani pentru a lansa un brand exclusivist de cămăşi. Acum, Vâlceanu lansează o nouă premieră: primul configurator online de cămăşi made-to-measure. Mai mult decât atât, poţi plăti cu Bitcoins.

În 2013, Răzvan Vâlceanu, fost manager general la divizia din România a Bitdefender, a decis să părăsească complet această lume dedicându-se laturii sale creative, mai puţin cunoscută până în acel moment. A început să creeze cămăşi pentru segmentul corporate, dar nu orice fel de cămăşi, ci made-to-measure, alăturându-se puţinelor branduri de pe piaţă din acest segment. Astfel, Vâlceanu a creat, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, colecţii speciale, care au dus în birourile corporatiste puţin din podiumurile de modă. Cum însă puţini clienţi au timp să meargă la atelierul lui Vâlceanu, acesta a venit cu o idee nouă pe piaţă. Aceea de a crea un configurator online care să înlocuiască croitorul.

Toate cămăşile noastre sunt croite în întregime manual, de croitori-experţi, prin zeci de procese diferite. Pentru a fi în măsură să facem disponibl acest serviciu şi în afara Bucureştiului, am implementat un configurator online, care ne permite să oferim consultanţă şi să realizăm produse made-to-measure la standardele la care ne-am obişnuit clienţii”, a explicat Răzvan Vâlceanu. 

Plata cu bitcoins 

Şi pentru că este un designer în pas cu vremurile, Vâlceanu a implementat în shopul său online şi plata cu moneda virtuală bitcoin. „Dorim să le oferim clienţilor posibilitatea a de beneficia din plin de serviciul made-to-measure, ajungând astfel să poate alege nu doar modelul, ci şi materialul, accesoriile şi alte detalii specifice. Practic, sunt designerii propriilor lor cămăşi”, a mai spus fostul manager Bitdefender. Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro