duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Ce Face Alexandra Dumitru Cu Banii Câștigați La ”Bravo, Ai Stil!”. „Coroana Este Acasă Frumos Pe Noptieră. Premiul M-am Hotărât Să-l Investesc”

„A fost vorba de stres la mijloc și stresul reacționează la fiecare organism, unele persoane se îngrașă pe fond de stres, altele slăbesc.

Eu sunt genul de persoană care slăbește pe fond de stres și oricât mâncam, oricât încercam să mă hidratez și să mă alimentez cum trebuie, nu reușeam să fac lucrul acesta la nivelul la care creierul meu consuma mai multă energie decât eu acumulam prin alimente.

Și am slăbit în jur de 4 kilograme, însă la mine fiind înaltă și slabă oricum, de felul meu, se vede foarte tare”, a povestit Alexandra Dumitru pentru EGO.ro

3707969756241526165001795241932353491469511nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Alexandra Dumitru vrea să se întoarcă la viața de dinainte de emisiune. După ce I s-a spus că a slăbit, câștgătoarea de la Kanal D a decis să ia măsuri.

„Toată lumea care m-a văzut după emisiune, oameni care nu neapărat că mă cunosc, îmi spuneau că sunt mai grăsuță la televizor și că sunt foarte slabă în realitate. Ideea este că nu am mai avut timp nici să merg la sală și mie îmi plăcea foarte mult să fac asta. Acum, că s-a terminat, trebuie să-mi găsesc timp și pentru asta pentru că îmi goleam și foarte multă energie poate acumulată de-a lungul zilei mergând acolo și descărcând poate furia, nervi și ce mai acumulezi de-a lungul unei zile”, mai spune Alexandra.

Mi-am descoperit și această pasiune pentru online și Tv

„Momentan coroana este acasă frumos pe noptieră. Cum ar fi stat la oricare altă concurentă. Mai arunc un ochi la ea. S-ar putea să o folosesc la o ținută.

Pe parcursul emisiunii, eu și coroana ne-am luat o energie, am stat una lângă alta constant și na, a trebuit să plece cu mine acasă pentru că se legase o conexiune între noi două”, a spus marea finalistă, care, în schimb, s-a folosit de marele premiu pentru următorul pas în cariera ei:

”Premiul m-am hotărât să-l investesc în mine și în cariera mea. Carieră pe care o am de ceva timp în domeniul make-up, dar mi-am descoperit și această pasiune pentru online și Tv cu ocazia asta și, cine știe, poate se leagă ceva pe partea asta”.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro