marți, septembrie 26, 2023
Fashion

Un retailer important din zona de fashion a economisit 500.000 de euro apelând la un soft de monitorizare a stocurilor şi a producţiei

NISSA monitorizează în timp real stocurile din cele 70 de magazine din toată lumea

NISSA monitorizează în timp real stocurile din cele 70 de magazine din toată lumea

Simpla implentare a unei soluţii ERP şi CRM a ajutat retailerul NISSA să facă o economie uriaşă în producţie şi stocuri. Astfel, susţin reprezentanţii companiei româneşti, în sfârşit pot avea o viziune clară asupra cererii şi ofertei, făcând economii considerabile.

NISSA are 15 ani vechime în industria de fashion din România, deschizând în acest răsting peste 70 de magazine în ţară şi în străinătate. Digitalizarea businessului, care a durat un an, s-a făcut la nivelul departamentelor de producţie, contabilitate, resurse umane, aprovizionare şi vânzări. “Cu ajutorul soluţiilor SAP şi odată cu definirea proceselor de afaceri am reuşit să reducem valoarea stocurilor cu cel puţin 500.000 euro şi am eliminat incertitudinile în ceea ce priveşte cererea şi oferta” a declarat Denisa Radian, General Manager al Nissa.

Concret, soluţia SAP a fost integrată cu magazinul online şi cu dispozitivele POS din magazine, astfel informaţiile privind vânzarea produselor sunt accesibile în timp real, ceea ce face ca stocurile cu mişcare lentă sau fără mişcare să scadă cu 25%. Un alt beneficiu major asigurat de implementarea soluţiei SAP îl reprezintă derularea mult mai rapidă a procesului de producţie. Astfel, s-a ajuns deja la o economie estimată la jumătate de milion de euro.

“În prezent, industria de retail, în special în domeniul fashion, se schimbă cu o viteză foarte mare. Consumatorii asteaptă un nou tip de experienţă, personalizată, simplă, iar loialitatea faţă de brand a devenit mult mai greu de obţinut şi menţinut. Companiile pot răspunde eficient noilor provocări cu ajutorul unei strategii digitale care să le plaseze pe un nivel nou de performanţă şi de facilitare a inovaţiei”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director al SAP România.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro