marți, septembrie 26, 2023
Fashion

8 trucuri pentru ca hainele ieftine să pară mai scumpe. Tu le ştiai?!

8 trucuri pentru ca hainele ieftine să pară mai scumpe

8 trucuri pentru ca hainele ieftine să pară mai scumpe

Poţi arăta sofisticat fără să cheltui mulţi bani pe îmbrăcăminte. Alege materiale de calitate şi croiuri care se potrivesc siluetei tale, iar problema este pe jumătate rezolvată. Iată câteva trucuri care îţi vor fi de folos.

1. Materialul

De multe ori, brandurile obişnuite produc haine asemănătoare celor create de marii designeri, însă este dificil să găseşti aceleaşi materiale. Nu oricine îşi permite o bluză fină din caşmir, mătase naturală sau piele, astfel că cele sintetice pot arăta ieftin. Bumbacul sau inul arată scump, deşi nu este aşa. Şi cele din poliester te pot ajuta să ai un look impecabil, însă depinde de piesă şi de croiul acesteia.

2. Culoarea

“Simplitatea este cheia eleganţei adevărate” – Coco Chanel. Acesta este şi motivul pentru care designerii promovează o anumită culoare şi nuanţele acesteia în fiecare sezon. Alege piese în culorile tale preferate şi adaugă nuante similare. Se vor potrivi perfect şi nu vei mai pierde atât de mult timp să le combini.

3. Cămaşa albă

Cămaşa albă, o piesă atât de simplă, dar extrem de versatilă. Nu este niciodată o idee proastă şi nici nu e
mereu la fel, de aceea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Pune în evidenţă feminitatea şi arată perfect în orice situaţie. Rămâne doar să te joci cu materialul şi modelul.

Află continuarea doar aici!

7 culori salvatoare pentru garderoba ta

Ţi-au intrat hainele la apă? Iată cum le aduci la forma iniţialăSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro