marți, septembrie 26, 2023
Noutati

LIVETEXT Război în Ucraina, Ziua 550 | Apărarea Aeriană Rusă A Doborât Două Drone în Regiunile Ruse Briansk și Belgorod

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Sumar

Zelenski vrea ca pe timpul războiului corupția să fie echivalată cu înalta trădare

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski intenționează să înainteze parlamentului un proiect de lege privind echivalarea corupției cu trădarea în timpul războiului, relatează Ukrainska Pravda.

„Mi-am stabilit o sarcină, iar legiuitorului Ucrainei i se vor oferi propunerile mele privind echivalarea corupției cu înalta trădare în timpul războiului. Înțeleg că o astfel de armă nu poate funcționa constant în societate, dar în timpul războiului cred că va ajuta”, a spus Volodimir Zelenski.

„Nu știu dacă legiuitorul o va susține, dar cu siguranță o voi propune. Pentru că dezvoltăm o societate democratică. Trebuie să implementăm lucruri sistemice”, a precizat Volodimir Zelenski.

Răspunzând la întrebarea dacă corupția poate fi echivalată cu trădarea înainte de sfârșitul războiului sau dacă războiul se va încheia mai devreme, Zelenski a spus: „Cu toții dorim ca războiul să se termine mai devreme. Dar fac asta tocmai pentru a ne asigura că instrumentul adecvat este folosit cât mai curând posibil. Cred că parlamentul îl va primi (n.r. – proiectul de lege) în săptămâna viitoare”.

Crevedizarea vs clujenizarea României. Două versiuni pline de probleme ale aceleiași țări

Recomandări

Crevedizarea vs clujenizarea României. Două versiuni pline de probleme ale aceleiași țări

Potrivit lui Zelenskyi, o astfel de comparație va fi un instrument foarte serios, pentru „ca să nu se gândească nici măcar la asta”.

„Aceasta nu este stalinism. Dacă există dovezi, persoana ar trebui să fie după gratii”, a explicat Volodimir Zelenski.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Ucrainenii anunță că au avansat în direcția Tavria

Comandantul grupului operațional și strategic de trupe „Tavria”, Oleksandr Tarnavski, a anunțat că forțele armate ucrainene avansează în direcția Tavria, regiunea Zaporojie, inamicul suferind pierderi de 305 oameni în timpul zilei.

„Forțele de apărare avansează în direcția Tavria. Unitățile de artilerie ale armatei noastre au efectuat 1.268 de misiuni de foc în timpul zilei. În ultima zi, inamicul a pierdut 305 persoane (78 morți, 210 răniți, 17 capturați)”, a precizat Oleksandr Tarnavski.

Oficialul militar ucrainean a raportat că 32 de unități de echipament militar inamic au fost distruse în timpul zilei. În principal, 2 tancuri, 8 tunuri antiaeriene, 5 sisteme de artilerie și mortiere, 2 tunuri antiaeriene, 4 rachete antiaeriene și 10 mașini de luptă.

De asemenea, potrivit Kievului, au fost distruse și 11 depozite de muniții inamice.

Ministerul Reconstrucției din Ucraina a confirmat că o a doua navă de marfă civilă a părăsit portul Odesa, în ciuda avertismentelor din partea Rusiei că navele care folosesc porturile ucrainene de la Marea Neagră ar putea fi considerate ținte.

„Vrachierul Primus, sub pavilion liberian, al unui operator singaporean, a părăsit portul Odesa. Acesta este a doua navă care folosește coridorul temporar pentru navele civile”, a spus ministerul, adăugând că nava transporta produse din oțel destinate uni stat din Africa.

Kievul a anunțat noul coridor maritim la începutul acestei luni, după ce Rusia a părăsit acordul vizând cerealele la Marea Neagră.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Surse ucrainene: Avioanele rusești de pe aerodromul din Kursk, atacate cu drone

În noaptea de 27 august, contrainformațiile militare ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au atacat aerodromul Kursk cu șaisprezece drone, lovind aeronave Su-30 și MIG-29, precum și sistemele de rachete S-300 și „Panțir”, au transmis, duminică, surse pentru Ukrainska Pravda.

Potrivit surselor, dronele kamikaze ucrainene au distrus patru avioane Su-30 și un MIG-29. În plus, au fost lovite radarele S-300 și două sisteme de rachete Panțir.

Rușii au înregistrat cel puțin 13 explozii, a spus interlocutorul, care a precizat că aproape toate dronele și-au atins țintele. Consecințele exacte ale atacului vor fi cunoscute „în viitorul apropiat”.

Copiii rămași fără un părinte riscă să nu mai ia bursă socială: „Trebuie să le zic că ar primi doar dacă ar rămâne și fără mine?”

Recomandări

Copiii rămași fără un părinte riscă să nu mai ia bursă socială: „Trebuie să le zic că ar primi doar dacă ar rămâne și fără mine?”

Specialiștii au precizat că atacul a fost organizat de ofițeri militari de contrainformații din cadrul Direcției Principale 13 a SBU.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Nouă regiuni ale Ucrainei au fost atacate de ruși în ultima zi

Administrațiile militare regionale au transmis că, în ultima zi, armata rusă a efectuat atacuri asupra nouă regiuni ale Ucrainei, folosind artilerie, aviație, drone, mortiere și rachete de croazieră.

Cele nouă regiuni afectate de bombardamente au fost: Kiev, Cernihiv, Sumî, Dnipopetrovsk, Zaporojie, Harkov, Luhansk, Donețk și Herson.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Regiunea Harkov, bombardată de ruși. O femeie a murit

Oleg Sinegubov, șeful administrației militare din regiunea Harkov, a transmis că duminică ruși au lovit districtul Bogodukhiv din regiunea cu sisteme de rachete de salvare, o femeie fiind ucisă în urma bombardamentului, relatează Ukrinform..

„O femeie născută în 1984, care se afla în curte, a murit în urma bombardamentelor inamicului din satul Odnorobivka din comunitatea Zolochiv, în jurul orei 13:00. De asemenea, un incendiu a izbucnit într-un chioșc, iar unitățile de Serviciul de Stat de Urgență și personal medical de urgență au fost trimise la fața locului”, a anunțat Oleg Sinegubov.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Anchetatorii ruși confirmă moartea lui Prigojin după testele genetice

Comitetul de anchetă al Rusiei a declarat că rezultatele testelor genetice au confirmat identitatea celor 10 persoane care au murit miercuri în accidentul aviatic și că printre acestea se numără și fondatorul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, potrivit The Guardian.

Avionul în care se aflau 10 membri din conducerea grupului de mercenari Wagner, printre care și Evgheni Prigoji, s-a prăbuşit miercuri, 23 august, la nord-vest de Moscova.

Informația a fost confirmată inițial de presa rusă, care a anunțat că liderul Wagner se afla pe lista pasagerilor.

Toate persoanele de la bord au murit.

Kremlinul a respins orice implicare în doborârea avionului. Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a declarat că zvonurile că Putin este implicat sunt „o minciună absolută” și a evitat, de asemenea, să confirme definitiv moartea lui Prigojin, invocând nevoia de a aștepta rezultatele testelor ADN.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Rușii anunță că o dronă s-a prăbușit într-un bloc din orașul rus Kursk

Rușii au afirmat că o dronă s-a prăbușit peste noapte într-o clădire de apartamente din orașul rus Kursk, fără să rănească pe nimeni, potrivit Ukrainska Pravda.

Geamul a fost spart la unele etaje ale clădirii și la o clădire universitară din apropiere din cauza impactului sau prăbușirii dronei.

Rușii raportează că nu au existat incendii și că niciunul dintre locuitori nu a fost rănit.

Rușii nu au precizat dacă drona care a căzut pe clădirea înaltă este aceeași pe care au raportat că a fost doborâtă mai devreme sau dacă este vorba de o altă dronă care a reușit să se sustragă apărării antiaeriene rusești și a zburat în centrul oblastului.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Rușii au desfășurat aproximativ 100.000 de soldați pe fronturile de la Lîman și Kupiansk

Forțele de ocupație ruse au aproximativ 100.000 de soldați desfășurați pe fronturile de la Lîman și Kupiansk și au intensificat frecvența atacurilor, potrivit Ukrainska Pravda.

„Inamicul și-a intensificat semnificativ frecvența atacurilor de-a lungul fronturilor Lîman și Kupiansk; de exemplu, până la 26 august, a efectuat 620 de atacuri asupra pozițiilor apărătorilor noștri și a efectuat 15 lovituri aeriene…

Dacă ne uităm la întreaga zonă [pe fronturile Lîman și Kupiansk], aproximativ 110.000 de militari ruși sunt desfășurați acolo.

Există 45.000 de trupe de ocupație rusești pe frontul Kupiansk și 48.000 pe frontul Lîman.”, a transmis Illia Yevlash, șefa serviciului de presă al Grupării Forțelor din Est a Forțelor Armate Ucrainene.

Ministerul britanic al Apărării a sugerat că, în următoarele luni, comandamentul rus își va intensifica ofensiva pe fronturile Kupiansk și Lîman.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Forțele ruse au atacat cu rachete regiunea Kiev. Doi civili au fost răniți

Forțele armate ale Rusiei au efectuat un atac cu rachete asupra regiunii Kiev în dimineața zilei de 27 august. Primele informații indică faptul că doi civili au fost răniți, potrivit Ukrainska Pravda.

Zece clădiri rezidențiale private au fost avariate într-unul dintre districtele din regiunii Kiev din cauza căderii resturilor de rachete de croazieră doborâte.

O casă a fost avariată în mod semnificativ, iar celelalte au ferestrele, ușile, acoperișurile și fațadele sparte. Două mașini și un garaj pentru depozitarea utilajelor agricole au fost avariate.

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că sistemele de apărare antiaeriană au răspuns în timpul unui raid aerian pe scară largă în noaptea de 26-27 august.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Ministerul Britanic al Apărării: Kremlinul ar putea să nu mai finanțeze grupul Wagner, iar activitatea sa va fi redusă

Grupul Wagner se îndreaptă probabil spre o reducere a activității și există o posibilitate realistă ca Kremlinul să nu mai finanțeze grupul, se arată în ultima actualizare a Ministerului britanic al Apărării, potrivit The Guardian.

Dacă este corect că statul rus nu mai plătește Wagner, atunci analiștii spun că „al doilea cel mai plauzibil plătitor este reprezentat de autoritățile din Belarus”, se arată în actualizare.

După cum am relatat anterior, acest lucru vine după ce Vladimir Putin a ordonat luptătorilor Wagner să semneze un jurământ de credință față de statul rus după accidentul aviatic în care, potrivit Kremlinului, a murit Evgheni Prigojin, șeful grupului de mercenari.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Forțele ucrainene au distrus patru rachete de croazieră deasupra Ucrainei, anunță forțele aeriene

Armata ucraineană a distrus patru rachete de croazieră deasupra nordului și centrului Ucrainei în timpul unui atac aerian rusesc în timpul nopții, a anunțat duminică dimineața forțele aeriene ale Kievului, potrivit The Guardian.

Aceasta a precizat că forțele ucrainene au detectat până la opt ținte aeriene, dar că nu au existat rapoarte imediate despre atacuri, adăugând că restul țintelor erau „probabil false”.

Forțele aeriene au mai spus că atacul a implicat cinci bombardiere strategice rusești.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au doborât două drone în noaptea de duminică spre luni în două regiuni de la granița cu Ucraina.

O dronă a fost doborâtă deasupra regiunii Briansk, în vestul Rusiei, iar alta în regiunea Kursk, la sud de aceasta, a precizat Ministerul Apărării pe canalul de mesagerie Telegram.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Forțele ucrainene au ucis 550 de soldați ruși în ultimele 24 de ore

În doar 24 de ore, trupele ucrainene au neutralizat aproximativ 550 de soldați ruși și au distrus zeci de echipamente militare și vehicule blindate, potrivit Ukrainska Pravda.

Pierderile totale de luptă ale forțelor ruse din 24 februarie 2022 până la 27 august 2023 sunt estimate a fi următoarele:

 • Aproximativ 259.160 (+550) militari
 • 4.396 (+6) tancuri
 • 8.554 (+15) vehicule blindate de luptă
 • 5.403 (+24) sisteme de artilerie
 • 728 (+2) sisteme de rachete cu lansare multiplă
 • 498 (+1) sisteme de apărare aeriană
 • 315 (+0) aeronave cu aripă fixă
 • 316 (+0) elicoptere
 • 4 378 (+11) drone operațional-tactice
 • 1.411 (+0) rachete de croazieră
 • 18 (+0) nave/ambarcațiuni
 • 7.854 (+31) vehicule și avioane-cisternă
 • 808 (+4) vehicule speciale și alte echipamente.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

ISW: Forțele armate ale Ucrainei sunt aproape de o nouă străpungere a pozițiilor defensive rusești

După cum au observat analiștii militari, forțele ucrainene au făcut noi câștiguri tactice semnificative în vestul regiunii Zaporojie și mai multe surse ucrainene și ruse au raportat că forțele ucrainene avansează prin „cea mai complexă serie de poziții defensive rusești pregătite”, notează Ukrainska Pravda.

Raportul spune că trupele ucrainene se află acum la distanță de următoarea lovitură dată unei serii de poziții defensive rusești pregătite, care ar putea fi mai slabe decât cele anterioare, dar care reprezintă totuși o provocare semnificativă.

Seria de poziții defensive, prin care trupele ucrainene avansează acum, constă în straturi dense de câmpuri de mine și fortificații. Trupele rusești au cheltuit o cantitate semnificativă de forță de muncă, material și efort pentru a le consolida.

Aceste poziții defensive rusești, care se află în calea forțelor ucrainene, constau, cel mai probabil, într-o serie relativ mai densă de șanțuri antitanc, bariere antitanc, cum ar fi așa-numiții „dinți de dragon” și câmpuri de mine suplimentare de-a lungul cărora se află poziții de luptă rusești, precum și pe prima linie de apărare rusă.

Experții remarcă faptul că fiecare dintre aceste „linii” rusești sunt poziții defensive multistratificate, cu propriile zone avansate și din spate, și este important să se facă distincția între zonele din spate ale pozițiilor defensive rusești individuale și apărarea rusă din sudul Ucrainei în ansamblu.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Rușii au atacat de 28 de ori regiunea Sumî, într-o singură zi

Trupele ruse au lansat 28 de atacuri asupra comunităților de la granița din regiunea Sumy pe 26 august, provocând în total 147 de explozii, a anunțat administrația militară locală pe Telegram, potrivit The Kyiv Independent.

Zece localități au fost atacate.

Potrivit autorităților, un elicopter rusesc a lansat un atac aerian asupra comunității Esman, avariind un depozit de cereale de acolo.

Alte localități au fost atacate cu mortiere, drone, artilerie și lansatoare de grenade.

Deocamdată nu au fost raportate victime.

Regiunea Sumî este situată la granița de nord-est a Ucrainei cu Rusia. A fost ținta bombardamentelor și a atacurilor zilnice ale Rusiei de peste graniță de când părți ale regiunii au fost eliberate de trupele rusești la începutul lunii aprilie 2022.

Pe 25 august, trupele rusești au atacat șase comunități din regiunea Sumî, lansând un total de 19 atacuri.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Aproximativ 100 de tancuri Leopard 1, depozitate în aer liber în Italia, după ce Elveția a refuzat transferul lor în Ucraina

Aproape 100 de tancuri Leopard 1 de fabricație elvețiană sunt depozitate în aer liber în Italia, ca urmare a refuzului Elveției de a permite transferul lor în Ucraina, a anunțat organizația publică elvețiană de radiodifuziune RSI, duminică, 26 august, potrivit The Kyiv Independent.

Compania elvețiană care deține tancurile, RUAG, a vrut să vândă tancurile în Germania pentru Ucraina, dar guvernul elvețian a blocat vânzarea.

La începutul acestei veri, European Pravda a relatat că 96 de tancuri Leopard 1 neoperaționale, care urmau să fie trimise în Germania pentru a fi modernizate și livrate Ucrainei, au fost blocate de Elveția din cauza politicii de neutralitate a acestei țări. După cum reiese din fotografiile RSI, tancurile rămân în Italia.

Într-o alocuțiune în fața parlamentului elvețian din 15 iunie, președintele Volodimir Zelenski a adus în discuție dezbaterea în curs de desfășurare în parlamentul elvețian privind reexportul arsenalului de arme elvețian, amintind de nevoia de ajutor militar a Ucrainei.

Potrivit RSI, mai multe țări, printre care Germania, Olanda și Danemarca, plănuiau să achiziționeze aceste tancuri de la RUAG și să le livreze Ucrainei. Un contract obținut de RSI a dezvăluit că RUAG plănuia să le vândă companiei Rheinmetall, dar contractul a fost respins de guvernul elvețian.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Apărarea ucraineană a respins un atac aerian rusesc asupra Kievului

Sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au respins duminică, la primele ore ale dimineții, un atac aerian rusesc la periferia capitalei Kiev, conform informaţiilor transmise pe Telegram de administraţia militară a Kievului, informează Reuters.

Un martor Reuters a raportat zgomotul unei explozii.

Toată Ucraina era sub alertă de raid aerian la ora locală 5 dimineața.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Apărarea rusă a doborât o dronă în regiunea rusă Briansk

Guvernatorul regiunii rusești Briansk, Alexander Bogomaz, a scris pe Telegram că apărarea aeriană rusă a doborât o dronă în regiunea Briansk în seara zilei de 26 august.

Potrivit postării, drona a căzut deasupra districtului Trubchevsk.

Nu au fost raportate victime.

La începutul zilei de astăzi, guvernatorul regiunii ruse Belgorod, Viaceslav Gladkov, a afirmat că apărarea aeriană rusă a doborât o dronă care se apropia de orașul Belgorod. Mai târziu în cursul zilei, Gladkov a afirmat că o dronă ucraineană a vizat satul Shchetinovka din regiune, omorând un civil.

27 aug. – Acum 2 saptamani

27-08-2023

Atacuri cu drone asupra regiunii Belgorod. Un om a fost ucis – autorități locale

Guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia, Viaceslav Gladkov, a afirmat că, în jurul orei 14.00, pe 26 august, apărarea aeriană rusă a doborât o dronă care se apropia de orașul Belgorod, potrivit The Kyiv Independent.

Mai târziu în cursul zilei, Gladkov a afirmat că o dronă ucraineană a vizat satul Shchetinovka din regiune, omorând un civil.

Ucraina nu a revendicat și nici nu a negat responsabilitatea pentru atacul cu dronă.

Orașul Belgorod este situat la mai puțin de 35 de kilometri de granița cu Ucraina.

Multiple atacuri izolate cu drone au avut loc pe teritoriul rusesc de când Moscova a declanșat invazia pe scară largă a Ucrainei la sfârșitul lunii februarie a anului trecut.

Aceste atacuri par să se concentreze în principal pe perturbarea infrastructurii care susține logistica armatei ruse. Kievul nu a revendicat responsabilitatea pentru majoritatea acestor atacuri.

Pe 20 august, Gladkov a afirmat că 12 drone au fost doborâte în apropiere de Belgorod. Cu toate acestea, afirmațiile sale au contrazis afirmația Ministerului rus al Apărării potrivit căreia apărarea aeriană ar fi doborât trei drone deasupra regiunii Belgorod într-un presupus atac în două valuri în aceeași zi.

26 aug. – Acum 2 saptamani

26-08-2023

Zelenski: Doar acele state care pot apăra cerul şi îşi onorează aviaţia au adevărata putere

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, sâmbătă, într-un nou discurs, că Ucraina trebuie să parcurgă toate etapele necesare pentru ca F-16 „să apară pe cerul” său. 

„De 30 de ani, în ultima sâmbătă din august, personalul aeronautic ucrainean, atât militar, cât şi civil, îşi sărbătoreşte ziua profesională. Piloţi, ingineri, toţi cei care lucrează în industria aviaţiei, în producţia de aeronave, în transportul aerian. Toţi cei care fac din Ucraina una dintre ţările puternice. Pentru că doar acele state care pot apăra cerul şi îşi onorează aviaţia au adevărata putere.  Acum, în acest an, Ucraina trebuie să îndeplinească toate etapele necesare pentru ca F-16 să apară pe cerul nostru.”, a spus Volodimir Zelenski.

Președintele ucrainean a vorbit şi despre accidentul aviatic soldat cu moartea a trei piloţi.

„Din păcate, doar aceste cuvinte nu sunt suficiente astăzi. Ieri, un dezastru a avut loc pe cer deasupra regiunii Jitomir. Trei piloţi au murit. Printre ei se afla Andri Pilșchikov, cu indicativul Juice. Era un ofiţer ucrainean, unul dintre cei care au ajutat foarte mult ţara noastră. Foarte mult!”, a transmis Volodimir Zelenski.

26 aug. – Acum 2 saptamani

26-08-2023

Un civil a murit în urma bombardamentelor ucrainene asupra regiunii Belgorod, anunță autoritățile ruse

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viacheslav Gladkov a anunțat moartea unui locuitor al satului Șchetinovka după ce a fost aruncat un dispozitiv exploziv dintr-o dronă, informează agenția rusă de presă Interfax.

„Ca urmare a bombardării satului Șchetinovka, regiunea Belgorod, un civil a fost ucis. Forțele armate ucrainene au aruncat un dispozitiv exploziv dintr-o dronă când bărbatul se afla la cabana lui de vară și cosea iarba. A primit răni de schije incompatibile cu viața”, a scris el pe el. Canalul Telegram.

26 aug. – Acum 2 saptamani

26-08-2023

Herson, bombardat de ruși. Două persoane au fost rănite

Administrația Regională de Stat Kherson a anunțat, într-un comunicat pe Telegram,  că rușii au bombardat sâmbătă orașul Herson, rănind două femei de 41 și 70 de ani.

„În timpul zilei, armata rusă a vizat centrul Hersonului. Femeie rănită de 41 de ani. Ea a fost internată cu contuzii și răni la picior. O altă victimă este o femeie în vârstă de 70 de ani. Are răni ușoare. Medicii de la fața locului i-au oferit asistența necesară”, se arată în comunicat.

Potrivit autorităților ucrainene, rușii au bombardat și spitalul din Herson. Clădirea unității medicale a fost avariată, dar, din primele informații, nu au existat victime.

26 aug. – Acum 2 saptamani

26-08-2023

38 de ciocniri pe front, în cursul zilei

Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis, într-un comunicat, că în cursul zilei de sâmbătă, 26 august, au avut loc 38 de ciocniri de luptă între trupele ucrainene și cele rusești.

„În timpul zilei, inamicul a lansat 3 rachete și 34 de lovituri aeriene, a tras 34 de salve cu rachete asupra pozițiilor trupelor ucrainene și a zonelor populate. În urma atacurilor rusești, în rândul populației civile există morți și răniți. Clădiri de locuințe, școli și alte infrastructuri civile au fost distruse. Pe parcursul zilei au avut loc 38 de lupte”, se arată în mesaj. Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Pont de la Gina Bradea pentru cea mai buna varză murată pentru iarnă. Ingredientul pe care îl pun numai moldovencele

Playtech.ro

Pont de la Gina Bradea pentru cea mai buna varză murată pentru iarnă. Ingredientul pe care îl pun numai moldovencele


O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Uimitor ce s-a întâmplat după 14 ani, când a apărut mama biologică

Viva.ro

O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Uimitor ce s-a întâmplat după 14 ani, când a apărut mama biologică


Alina Sorescu, dezvăluiri dureroase despre ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu: Nu s-a putut amiabil

AVANTAJE.RO

Alina Sorescu, dezvăluiri dureroase despre ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu: Nu s-a putut amiabil


A amestecat coajă de banană cu apă și a lăsat-o la infuzat. Ce a urmat apoi este uimitor. Trucul pe care trebuie să-l încerci

FANATIK.RO

A amestecat coajă de banană cu apă și a lăsat-o la infuzat. Ce a urmat apoi este uimitor. Trucul pe care trebuie să-l încerci


O tânără din Călărași a fost găsită moartă după ce nu a coborât la timp din tren. Ce au surprins camerele de supraveghere

Știrileprotv.ro

O tânără din Călărași a fost găsită moartă după ce nu a coborât la timp din tren. Ce au surprins camerele de supraveghere


O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător în Brașov, după un șoc septic. Un tatuaj ar fi declanșat infecția puternică

Observatornews.ro

O adolescentă de 17 ani a murit fulgerător în Brașov, după un șoc septic. Un tatuaj ar fi declanșat infecția puternică


"L-am lichidat". Giovanni Becali anunţă că a scos din peisaj un impresar rival, cu contracte importante în Liga 1 | EXCLUSIV

Orangesport.ro

“L-am lichidat”. Giovanni Becali anunţă că a scos din peisaj un impresar rival, cu contracte importante în Liga 1 | EXCLUSIV


De ce nu mai apare Cristina Ciobănașu la Antena 1. Reacția actriței când Ruxandra Ion i-a spus că nu are un rol pentru ea / Exclusiv

Unica.ro

De ce nu mai apare Cristina Ciobănașu la Antena 1. Reacția actriței când Ruxandra Ion i-a spus că nu are un rol pentru ea / Exclusiv


Horoscop 8 septembrie 2023. Fecioarele au parte de o zi care încurajează orice proces de eliberare de nemulțumiri, justificate sau nu

HOROSCOP

Horoscop 8 septembrie 2023. Fecioarele au parte de o zi care încurajează orice proces de eliberare de nemulțumiri, justificate sau nu
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro