marți, mai 28, 2024
Noutati

Alimentul La Care Loredana Groza A Renunțat Pentru A Avea O Siluetă De Invidiat. „Sunt Ca Djokovic, Ca Un Campion Mondial”

La cei 53 de ani, artista a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă. Aceasta și-a dezvăluit secretele și a mărturisit ce aliment a eliminat din dieta sa.

Loredana Groza are câteva reguli esențiale pe care le urmează. În primul rând, artista are grijă să nu facă excese sau excepții.

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul.

3695205908597447788539001312207989460071327nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza, potrivit unica.ro.

„Atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

Trebuie să își drămuiești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai spus Loredana Groza.

Loredana Groza spune că nu-i plac cifrele, numerele, socotelile, a pierdut chiar și șirul albumelor pe care le-a lansat în cei aproape 40 de ani de carieră.

Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața ne-a povestit despre muzica ei, despre visul pe care speră să și-l îndeplinească până la sfârșitul anului, dar și despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Camera 609”, de la Antena 1.

În ceea ce privește noul proiect de televiziune, Loredana Groza spune că a acceptat cu entuziasm propunerea de a juca în noul serial de la Antena 1, Cu producătoarea Ruxandra Ion a colaborat și la Acasă TV, la telenovelele în care a jucat în urmă cu câțiva ani.

„Cu multă bucurie am acceptat acest proiect pentru că Ruxandra a fost întotdeauna partenera mea într-ale serialelor.

Întotdeauna m-am lăsat pe mâna ei, și întotdeauna când ea mi-a propus un lucru am știut dintotdeauna că va fi ceva extraordinar.Bineînțeles că nici de data aceasta nu s-a dezmințit”, a spus vedeta, care a făcut mai multe dezvăluiri despre personajul ei din serial.

„Felicia Soare este numele personajului pe care îl joc. Este o artistă, o cântăreață care nu mai cântă, dar care se ține de tot felul de alte chestii”, a zis ea.Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro