marți, mai 28, 2024
Fashion

Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi

Fără doar şi poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Uşor de purtat şi asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei femei. Denimul este mereu la modă, însă croiul este cel care diferă de la un sezon la altul.

Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi

În 2019, blugii evazaţi au făcut o revenire spectaculoasă, alături de cei coloraţi. În trenduri se menţin şi jeanşii cu talie înaltă.

Şi pentru că denimul este unul dintre materialele care au trecut testul timpului şi care este reinventat în fiecare sezon, iată care sunt acele piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

1. Borseta 

Cine s-ar fi gândit că la un moment dat borsetă va deveni un accesoriu sofisticat, ideal pentru a transformă chiar şi cea mai banală ţinută într-una stylish, care să atragă toate privirile? Indiferent că alegi să o porţi nonşalant pe umeri, prinsă în talie sau ataşată curelei, borsetă reprezintă cel mai trendy accesoriu.

Alege o rochie sau o fustă atunci când o porţi. În acest fel, îţi va accentua talia. Dacă totuşi alegi cu o pereche de blugi, nu o pune în talie. Poart-o pe umeri. 

2. Nu purta un top crop cu jeans

Dacă vrei un look stylish, nu purta topul crop cu o pereche de jeans. Alege o fustă midi pentru o apariţie feminină şi delicată.

Află continuarea aici!

Costumul de baie interzis „celor slabi de inimă”. Face ravagii pe Instagram

Rujuri la modă 2019. Cele mai purtate culori care nu trebuie să îţi lipseascăSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro