miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Elisabeta Lipă îi răspunde dur lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul s-a plâns de gazonul de pe ”Arcul de Triumf”

  • Cupa României: Ceahlăul”U” Cluj, joi, 17:00, DGS 1

  • Conference League: Bodo/GlimtSepsi, joi, 19:00, DGS 1

”Câinii Roșii” au deschis scorul prin lusitanul Goncalo Gregorio, în timp ce ”Găzarii” au egalat și au stabilit scorul final prin Zoran Petrovic.

Elisabeta Lipă îi răspunde dur lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul s-a plâns de gazonul de pe ”Arcul de Triumf”

La finalul partidei, Ovidiu Burcă s-a plâns de starea gazonului de pe ”Arcul de Triumf” și i-a acuzat pe cei care au grijă de arenă.

La scurt timp, Elisabeta Lipă, șefa Agenției Naționale pentru Sport, a oferit un răspuns dur și le-a transmis ”Câinilor” să își caute un alt stadion.  

”Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine.

Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari, iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială
Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat.

Deci, cui nu-i convine… Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe ‘Arcul de Triumf‘”, a spus Elisabeta Lipă, potrivit GSP.

Ovidiu Burcă a răbufnit din cauza gazonului de pe Arcul de Triumf

Ovidiu Burcă a avut o ”tiradă” la finalul meciului cu Petrolul. Gazonul de pe Arcul de Triumf l-a enervat pe antrenorul ”câinilor”, care susține că nimeni nu se implică pentru buna stare a suprafeței de joc.

”Trebuia să ne adaptăm puțin jocul. Am făcut o eroare pe care noi nu o facem. Dar e greu. Am pregătit meciul pentru un joc direct. Din păcate, avem automatisme pe care le-am format în timp. Nu prea a fost prea mult fotbal. A fost o încercare a jucătorilor de a se ține în echilibru.

Au fost foarte multe greșeli de ambele părți. Le-am spus jucătorilor să își adapteze crampoanele pentru această suprafață. Se întâmplă. Asta e situația. Am încercat să schimbăm multe azi.

Ovidiu Burcă: ”Rămân cu un gust amar să văd gazonul așa!

Când ai luni de zile, deja le ai în reflex. Golubovic a dat pasa aceea pe care în mod normal nu trebuie să o dea. Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…

Credeți că ne întreabă cineva că nu corespund standardele? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazoane. Fiecare stadion avea un îngrijitor. Ei trăiau acolo, îngrijeau iarba, vorbeau cu ea. Acum avem fel și fel de firme și uitați ce se întâmplă.

La faza cu Costin, el avea umărul dislocat. Până la meciul cu Rapid, avem unul de Cupă. Problema noastră e că au apărut schimbări și vom vedea ce rotații vom putea să facem.

Nu cunosc modificările legate de legea pentru stadioane. Nu știu exact, nu sunt la curent. Se pare că într-o parte a fost un control bun, dar în altă parte nu a fost făcut bun”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo – Petrolul 1-1

Etichete: dinamo , arcul de triumf , elisabeta lipa , superliga , ovidiu burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro