vineri, iunie 14, 2024
Fashion

Designeri locali talentaţi şi manechine pentru prima oară pe scenă la a treia ediţie a „Slatina Fashion Night“

Evenimentul este organizat de echipa de tineri din redacţia Slatina BUZZ FOTO: Alina Mitran

Evenimentul este organizat de echipa de tineri din redacţia Slatina BUZZ FOTO: Alina Mitran

Slatina Buzz, conceptul care i-a învăţat pe tineri să se organizeze şi să-şi pună în valoare calităţile, a venit în faţa slătinenilor cu cea de-a treia ediţie a evenimentului anual „Slatina Fashion Night“, un eveniment de modă singular în municipiu.

Îndrăgostiţii de modă, sau doar pasinaţi de evenimente, au putut participa, marţi, 7 mai 2019, la cea de-a treia ediţie a evenimentului de fashion care animă în fiecare primăvară Slatina, organizat de tinerii de la Slatina BUZZ. Spre deosebire de primele două ediţii, evenimentul de marţi a reunit aproape în exclusivitate creatori locali şi s-a desfăşurat nu la Atelierul Cultura Victoria, asemeni primelor două ediţii, ci la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“.

slatina fashion night

„Este a treia ediţie. În fiecare an a crescut, cel puţin ca număr de spectatori, anul acesta am avut numai designeri din Slatina, cu excepţia Danielei Sala, care este din Bucureşti. Pentru prima dată am avut rochii din flori, de la Floris Deco, o florărie care pentru această prezentare a făcut ceva special. Machiajul l-a realizat tot o fată din Slatina, Elena Ene, coafurile la fel, de băieţi s-a ocupat AC Barber, tot din Slatina, manechinele au fost toate din Slatina, iar 80% dintre ele cred că au urcat pentru prima dată pe scenă pentru o prezentare de modă… Evenimentul a fost realizat aproape exclusiv cu resurse locale“, a subliniat Cristian Hăţiş, promotorul proiectului Slatina BUZZ, pornit cu ani buni în urmă ca un demers de a aduce laolaltă tineri liceeni talentaţi şi dornici să facă jurnalism, dar care astăzi nu se mai rezumă doar la asta.

Imagine indisponibilă

Liceenilor le-au răspuns invitaţiei mai mulţi designeri slătineni care au adus în faţa publicului rochii de mireasă, rochii de seară, ţinute de gală pentru domni, dar şi creaţii de zi şi ţinute inspirate de galeriile marilor echipe de fotbal. Deşi presărat pe alocuri cu stângăcii, evenimentul a fost o bucurie atât pentru tinerii implicaţi, cât şi pentru părinţii lor, veniţi să-i vadă la lucru, şi pentru slătinenii care probabil puţini bănuiau ce resurse are oraşul într-un domeniu atât de puţin promovat la nivel local.

slatina fashion night
slatina fashion nightSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro