vineri, mai 24, 2024
Cryptomonede

Robinhood deține peste 3 miliarde de dolari în Bitcoin • crypto.ro

Platforma de investiții și tranzacționare Robinhood (HOOD) a fost identificată ca proprietarul misterios al unui portofel substanțial de Bitcoin(BTC), deținând un uimitor 3 miliarde de dolari în BTC.

Această revelație plasează compania ca al treilea cel mai mare deținător de Bitcoin, potrivit datelor furnizate de Arkham Intelligence.

Atât Binance cât și Bitfinex, principalele burse de cripto, depășesc rezervele BTC ale Robinhood cu sume de 6,4 miliarde de dolari și respectiv 4,3 miliarde de dolari într-un singur portofel. Cu toate acestea, intrigarea în jurul portofelului deținut de Robinhood a fost fără precedent. De luni de zile, comunitatea cripto a fost în plină efervescență cu speculații și preocupări legate de identitatea proprietarului acestei rezerve enorme de BTC, având în vedere mărimea impresionantă a acesteia.

Interesant este că poziția monumentală a Robinhood în bitcoin vine în contextul unor volume destul de modeste de tranzacționare cripto pe platforma sa, stimulând o analiză mai profundă asupra expunerii globale a platformei la bitcoin.

Detalii suplimentare ilustrează că nu mai puțin de 118,300 de bitcoini au fost transferați către portofelul discutat din mai multe portofele mai mici într-o perioadă concisă de trei luni.

În timp ce această mișcare a alimentat piața cu speculații – mulți se întrebau dacă rezervele ar putea aparține titanului financiar BlackRock, având în vedere depunerea lor pentru ETF Bitcoin mai devreme în acest an – o altă teorie sugera că bursa de cripto Gemini s-ar putea consolida activele utilizatorilor săi.

Totuși, reprezentanții Arkham, într-un mesaj pentru CoinDesk, au eliminat aceste speculații, confirmând că tokenurile sunt într-adevăr în custodia entității de tranzacționare crypo, Jump Trading.

Începutul portofelului pe blockchain-ul Bitcoin a fost urmărit înapoi la tranzacțiile care au început pe 8 martie, cu transferuri substanțiale de Bitcoin persistente până pe 14 iulie, conform datelor colectate de la BitInfoCharts.

În ciuda vârtejului de speculații de pe piață și a revelației ulterioare, Robinhood a menținut un tăcere evidentă, alegând să nu comenteze public asupra acestor dețineri semnificative.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro