miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

”Sfaturi obosite!” Patronul, tras la răspundere pentru ”ratarea” lui Șumudică

  • Premier League: NewcastleLiverpool, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

Adrian Mititelu Jr, fiul finanțatorului de la U Craiova 1948,  a recunoscut că nu mai sunt șanse ca Marius Șumudică și Florin Prunea să ajungă în Bănie.

Adrian Mititelu, discuție aprinsă cu suporterii celor de la U Craiova 1948

Această veste a picat ca un trăsnet asupra fanilor echipei, care îl considerau potrivit pe Marius Șumudică pentru a antrena gruparea din Bănie. Aceștia i-au reproșat acest lucru lui Adrian Mititelu, iar patronul oltenilor nu a ezitat să le dea o replică dură.

Sunt dezamăgit, Șumudică se bătea cu toți, se lua cu ei de gât. Sunt banii dumneavoastră până la urmă, dar asta simt acum…”, a scris unul dintre suporterii formației din Bănie pe Facebook, la un status publicat de Adrian Mititelu.

Deranjat de cuvintele suporterului, patronul oltenilor i-a dat replica imediat: ”Ești dezamăgit! Incredibil, unde am ajuns, să dați voi sfaturi! Vezi-ți de afacerile tale, nu mai duce grija noastră! Lăsați-mă cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care nu au mișcat o piatră în viața lor. Nu v-am cerut sfaturi, nu de asta am nevoie”.

Un alt suporter U Craiova 1948 i-a cerut socoteală lui Adrian Mititelu în legătură cu lipsa performanțelor echipei, dar și pentru faptul că nu își respectă promisiunile făcute. Concret, patronului de la U Craiova 1948 i se reproșa faptul că Șumudică și Prunea nu au mai ajuns la echipă, deși acesta a promis că va aduce ”oameni mai pricepuți”.

Alții mai pricepuți nu înseamnă oricum și în orice condiții. Termenul ’mai pricepuți’ are conotații largi, nu înseamnă că suntem dispuși să acceptăm pretențiile extrem exagerate ale unora”, a fost replica lui Mititelu.

Adrian Mititelu Jr: ”Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova!”

Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova”, a fost anunțul făcut de Adrian Mititelu Jr, conform Fanatik.

Etichete: marius sumudica , adrian mititelu , florin prunea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro