marți, mai 28, 2024
Stiai ca?

cmarket.uk Prima Platforma de Competitii aparuta 2023

Zilele acestea a fost deschisa prima platforma de competii cmarket.uk

Ce inseamna platforma de competitii? Mai stiti site-urile acelea de competitii sau tombola cum o stiti mai multi? Ei, un site de genul ala costa cateva mii de euro ca sa il faci. Apoi costa si promovarea lui, costa si intretinerea, si uite asa ajungi la multi bani pe care ii dai dar apoi alti bani pe care ii platesti lunar.

Un roman a fost destul de ingenios si a facut o platforma de competitii. Platforma se numeste cmarket.uk si ajuta gratuit pe cei care vor sa faca o competitie.

In prima faza, haideti sa vorbim despre legalitatea platformei. Pai, platforma este inregistrata in UK, detinuta de o firma din UK. Beaphoenix Webdesign Ltd, compania romanului, care a facut majoritatea site-urile de competitii existente pe piata. Acesta vazand ca cererea este mare, dar bani putini, s-a gandit sa faca aceasta platforma in care cei care doresc, isi pot lista produsele in format de competitie. Este legala in Romania?

cmarket.uk. Legea din Romania spune ca nu este legala. Asa o fi. Dar site-ul este inregistrat in UK, compania este inregistrata in UK, deci functioneaza sub legile Marii Britanii. La termeni si conditii specifica faptul ca este doar pentru cetatenii englezi dar, nu poate opri pe nimeni sa participe fiind un site open world. Singurul lucru pe care il poate face legea din Romania, este sa baneze site-ul in Romania, dar atat. Iti poti promova produsul din Romania?

cmarket.uk
hackerville.ro

cmarket.uk Bineinteles! Nu se specifica in nicio lege ca este interzis sa iti promovezi un produs in alta tara. Se plateste taxa la produsul castigat? NU! Site-ul ofera bilete de participare la o competitie, participantul NU cumpara bilete la competitie, el cumpara un poster si automat intra in competitie. Deci, participantul castiga un produs in urma unei extrageri in care a intrat automat dupa ce a cumparat un bilet in urma caruia a primit ceva la schimb. Dar astea sunt detalii, care si ONJN le va intelege si in instanta daca este cazul.

cmarket.uk Haideti sa vedem cum functioneaza platforma si cum poti castiga bani. Sunt doua variante:

  1. Poti sa te inregistrezi ca Vendor si sa iti faci propria competitie. Ai total control asupra ei si o poti promova pe retelele de socializare
  2. Poti sa iti creezi cont de Afiliat si sa castigi procent din vendorii care se inregistreaza accesand linkul tau de afiliat

Deci, concluzia este urmatoarea. Gratuit iti poti crea o competitie, si asta doar in cativa pasi pe CMARKET.UK

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro