vineri, mai 24, 2024
Fashion

Pe timp de pandemie, casele de modă au recurs la jocuri pentru a-şi dezvălui noile creaţii

Foto: Sandy Liang / Instagram

Foto: Sandy Liang / Instagram

Fiind văzut ca o soluţie bună pentru a rămâne în atenţia publicului, jocul Animal Crossing: New Horizons a devenit noua scenă a caselor de modă.

Pentru că prezentările de modă nu mai sunt o opţiune viabilă în perioada pandemiei, casele de modă au fost nevoite să recurgă la alte platforme cu ajutorul cărora să-şi expună noile creaţii publicului larg.

Astfel, în atenţia acestora a ajuns jocul Animal Crossing: New Horizons, care oferă o modalitate foarte uşoară de a-ţi transpune creaţiile de orice fel în joc. Designeri precum Marc Jacobs, Sandy Liang şi Valentino au dezvăluit astfel noi colecţii prin intermediul jocului, oferind şi celor care doresc să le poarte coduri de download. Liang a creat chiar şi un fel de ”magazin” în joc, oamenii punându-se la coadă, la fel ca în realitate şi aşteptând şi până la două ore pentru a primi codurile de download.

Noul joc Animal Crossing a devenit o platformă pentru cei care vor să ia o pauză de la situaţia stresantă în care ne aflăm, adunând milioane de jucători în primele săptămâni. Acesta este probabil şi unul dintre motivele pentru care casele de modă au considerat că jocul este un mijloc perfect pentru a-şi expune noile creaţii.

Creatii ale caselor de moda in Animal Crossing Foto

Foto: Marc Jacobs / InstagramSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro