vineri, mai 24, 2024
Cryptomonede

Binance va înceta serviciile de carduri de debit crypto în America Latină și Orientul Mijlociu • crypto.ro

Binance, una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare crypto din lume, a anunțat decizia de a suspenda serviciile sale de carduri de debit crypto în Orientul Mijlociu și America Latină. Suspendarea este programată să înceapă vineri, 25 august, conform declarației platformei.

Anunțul a venit la lumină când un utilizator din Columbia a exprimat îngrijorări privind problemele cu serviciile de carduri de debit crypto în regiunea sa. Ca răspuns, Binance a confirmat oprirea acestor servicii, dar s-a abținut de la a oferi un motiv explicit pentru această decizie.

În ciuda anunțului neașteptat, Binance a reasigurat utilizatorii, declarând că va exista o ,,perioadă de grație” de aproximativ o lună, în care aceștia pot continua să folosească cardurile lor ca de obicei, înainte de intrarea în vigoare totală a suspendării pe 21 septembrie. De asemenea, platforma de tranzacționare crypto va procesa rambursări și litigii până pe 20 decembrie 2023.

Cardul de debit crypto al Binance a fost o ofertă inovatoare, permițând utilizatorilor să plătească bunuri și servicii cotidiene folosind activele lor crypto. Impactul acestei decizii asupra ambițiilor sale globale de plată rămâne incert.

Conform Binance, doar o fracțiune minoră a utilizatorilor săi (1%) din regiunile afectate utilizează produsul de card de debit crypto. Prin urmare, se așteaptă ca conturile globale Binance să nu fie influențate semnificativ de această decizie.

Ca alternativă, Binance a sugerat produsul său Binance Pay pentru plăți crypto sigure, acolo unde este disponibil.

În aprilie 2020 Binance și-a dezvăluit pentru prima dată planurile pentru cardurile de debit crypto, iar în iulie aceluiași an a început să expedieze cardurile către țările europene și alte locații din întreaga lume. A colaborat și cu procesorul de plăți Swipe pentru a introduce carduri de debit crypto în Statele Unite.

Totuși, motivele pentru întreruperea serviciilor sale de carduri crypto în Orientul Mijlociu și America Latină rămân necunoscute. Implicațiile acestei decizii asupra ambițiilor platformei Binance pe piața globală de plăți sunt încă incerte, deoarece platforma de tranzacționare se abține de la a comenta asupra problemei.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro