miercuri, septembrie 27, 2023
Cryptomonede

Floki Inu crește cu 40% după listarea pe Binance.Us • crypto.ro

Memecoinul Floki Inu (FLOKI) a făcut progrese semnificative în ultimele zile.

Tokenul cu tematică canină concurează pentru a deveni următorul Dogecoin (DOGE) sau Shiba Inu (SHIB), iar evenimentele recente i-au dat investitorilor FLOKI motive să fie entuziasmați.

La momentul redactării acestui articol, FLOKI se tranzacționează la 0,00003799 dolari, având o capitalizare de piață de 361 de milioane de dolari și ocupând poziția a 95-a în topul celor mai mari 100 de criptomonede.

Floki Inu crește cu 40% după listarea pe Binance.Us
Grafic FLOKI/USD | CoinMarketCap

Creșterea remarcabilă a prețului FLOKI se datorează în principal listării recente pe Binance.US, filiala americană a uneia dintre cele mai mari platforme de tranzacționare de criptomonede, Binance.

Binance a anunțat că perechile de tranzacționare FLOKI/USD și FLOKI/USDT vor fi disponibile pentru tranzacționare începând cu data de 25 aprilie 2023.

Cum a crescut popularitatea tokenului FLOKI?

Binance.US a ajutat la creșterea interesului pentru FLOKI prin intermediul canalelor sale de social media, ceea ce a dus la o creștere a volumului de tranzacționare cu 1800% în ultimele 24 de ore, conform CoinMarketCap.

Înainte de acest anunț, mai multe indicii sugerau posibilitatea listării FLOKI pe Binance. De exemplu, un tweet de la Altcryptogems a observat că un portofel numit Binance 40 deținea FLOKI în valoare de peste 630.000 de dolari, plasându-l ca cel de-al 41-lea mare deținător al tokenului.

În plus, BSC Daily, un cont de Twitter axat pe ecosistemul BSC, a dezvăluit că FLOKI a ocupat primul loc în topul proiectelor tranzacționate intens și care încă nu au fost listate pe Binance în ultimele 7 zile.

Creșterea recentă a prețurilor a stimulat foarte mult sentimentul pozitiv și dominația socială a FLOKI, reflectând creșterea în popularitate.

Datele furnizate de LunarCrush au arătat că sentimentele pozitive legate de FLOKI au crescut cu peste 190% în ultimele 24 de ore, în timp ce AltRank a înregistrat de asemenea o îmbunătățire semnificativă. Dezvoltarea rețelei FLOKI a rămas în creștere, indicând un influx de adrese noi care transferă tokenul.

În plus, volatilitatea prețului său pe termen de o săptămână a crescut brusc, sugerând potențialul pentru o continuare a tendinței ascendente.

Rolul lui Elon Musk în aprecierea monedei FLOKI

FLOKI, a atins cel mai înalt nivel al său în septembrie 2021, după ce CEO-ul Tesla și Twitter, Elon Musk, și-a numit câinele Floki. Mai recent, tokenul a înregistrat o creștere de 40% în februarie 2023, după o serie de tweet-uri de la Musk, în care câinele său este prezentat ca noul CEO al Twitter.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro