marți, mai 28, 2024
Cryptomonede

A doua colecție de NFT-uri a lui Donald Trump a făcut sold out, generând $4,6 milioane • crypto.ro

Comisionul de creator al colecției de 10% a generat peste 100.000 de dolari, în timp ce subscripția inițială a adus un venit suplimentar de 3,76 milioane de dolari, pe baza prețului de vânzare de 99 de dolari.

Trump a postat pe Instagram pentru a-și exprima bucuria pentru succesul colecției și decizia sa de a menține același preț ca și la prima serie de NFT-uri, afirmând:

„Vreau ca fanii și susținătorii mei să facă bani și să se distreze în același timp.”

A mai afirmat că ar fi putut crește prețul mult mai mult și tot ar fi avut un succes, dar a optat să nu facă acest lucru.

Lansarea celei de-a doua colecții a avut un impact asupra primei serii, lansată pe 15 decembrie. În timp ce prețul minim al primei serii a scăzut cu 61% în ultimele 24 de ore, volumul de tranzacționare a crescut cu 1.011% conform OpenSea.

Într-o postare pe rețelele sociale, Donald J. Trump a dorit să mulțumească tuturor care au participat la cumpărarea a NFT-urilor până la sold out:

„În urmă cu 10 minute, a doua serie de NFT-uri a fost vândută complet, în timp record, cu aproximativ 4,6 milioane de dolari. Aceasta este o mare onoare și sper că toată lumea este fericită, sănătoasă și bogată.”

Acest eveniment vine în timp ce circulă zvonuri despre posibila candidatură a lui Trump la președinție în următoarele alegeri. Cu toate că nu și-a anunțat oficial candidatura, succesul colecțiilor sale NFT sugerează că încă are un sprijin semnificativ din partea susținătorilor săi.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro