vineri, mai 24, 2024
Noutati

Dieta drastică de 14 zile a Annei Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, dar și una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc. Nu numai stilul vestimentar extravagant o scoate în evidență, ci și felul în care arată. Cântăreața are o siluetă demnă de invidiat, însă puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut pentru a reuși să arate atât de bine.

Anna Lesko urmează o cură de detoxifiere cu lămâie și miere

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai excentrice, Anna Lesko reușește să aibă un corp de invidiat chiar și la 44 de ani. Pe lângă orele de sport pe care la respectă cu sfințenie, vedeta a recunoscut că a apelat și la o dietă destul de drastică. Mai exact, la o cură de detoxifiere a ficatului, ce constă în consumul de miere și lămâie.

„Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile

Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an). Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă.

Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, avea să spună Anna Lesko în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.ro.

Anna Lesko urmează o dietă cu miere și lămâie (Foto: Facebook) 

(CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO S-A CONFRUNTAT CU GRAVE PROBLEME DE SĂNĂTATE! ARTISTA A SUPORTAT DURERI CUMPLITE: „FEREASCĂ SFÂNTUL PRIN CE AM TRECUT”)

Anna Lesko a renunțat la prăjeli, dulciuri și pâine

Pe lângă dieta de detoxifiere pe care o urmează din când în când, Anna Lesko are mare grijă și la alimentele pe care le consumă în restul timpului. Artista susține că a renunțat la prăjeli, pâine și dulciuri. De regulă, aceasta mănâncă multe legume, ciorbe, dar și pește. Cântăreața nu consideră că ține un regim, ci mai degrabă că are un stil de viață sănătos.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește.

 Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko într-un interviu.

(VEZI ȘI: A TRAS DE FIARE, A PARCAT LÂNGĂ PĂDUREA BĂNEASA, LA O CAFEA, APOI… CE I-A CERUT ANNA LESKO ȘOFERIȚEI)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro