vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Teroarea în care a trăit Mirabela Dauer a durat 9 ani. Cum s-a terminat coșmarul marii cântărețe

Mirabela Dauer s-a numărat de-a lungul timpului printre cele mai apreciate prezențe de pe scena muzicală și de divertisment Tv din anii 70-80. Cântăreața care a lansat până în prezent 40 de albume se poate lăuda cu o carieră care i-a adus un succes răsunător, însă în ciuda acestui lucru, viața i-a dat multe lovituri.

Mirabela Dauer: „Am luat bătaie chiar și cu fierul de călcat”

Mirabela Dauer a fost pusă la pământ de multe ori, însă acest lucru a făcut-o să devină mai puternică. La un moment dat, artista a vrut să se călugărească, dar s-a răzgândit. Deși a mărturisit că nu dezamăgirile au împins-o să renunțe la muzică pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, în adâncul sufletului ei există un regret care o macină. Mai exact, faptul că nu și-a văzut fiul de 20 de ani.

A fost căsătorită de 2 ori, iar primul mariaj a fost la vârsta de 18 ani, cu Willi Dauer, bărbatul de la care a păstrat numele. Cântăreața a declarat că s-a măritat cu el pentru a putea ieși din casă, la petreceri.

A doua căsătorie a fost cu Traian Popovici, regizor TVR, dar ulterior interpreta a decis să se despartă de el în urma scandalurilor care nu se mai terminau.

„Am luat bătaie chiar și cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a declarat Mirabela Dauer.

În urmă cu câțiva ani, Mirabela Dauer spunea că fiul ei a abandonat-o definitiv și refuză să o mai vadă sau să vorbească cu ea (Foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: MIRABELA DAUER, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ A FOST BĂTUTĂ CU CRUZIME DE FOSTUL SOȚ)

Mirabela Dauer suferă din cauza fiului ei care nu vorbește cu ea

Atunci când au decis să divorțeze, Traian Popovici a susținut că a surprins-o pe Mirabela Dauer în timp ce îl înșela cu un chitarist, chiar la un concert de pe Litoral. Acesta a adus chiar și martori la proces,influențând instanța ca fiul lor, Dan Alexandru, poreclit Nanu, să rămână în grija lui. Artista susține i-a plătit fiului ei pensie alimentară până la vârsta de 18 ani.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai dezvăluit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer speră ca fiul ei să își dea seama de greșelile făcute

Nanu are acum 43 de ani, însă durerea Mirabelei Dauer nu s-a vindecat niciodată. Aceasta a făcut mărturisiri de-a dreptul emoționante într-un interviu acordat mai demult Iulianei Marciuc, în emisiunea „Destine ca-n filme”, difuzată pe TVR2.

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, a mai spus ea.

În urmă cu câțiva ani, vedeta spunea că fiul ei a abandonat-o definitiv și refuză să o mai vadă sau să vorbească cu ea. Totuși, cântăreața recunoaște că are un fiu deștept și speră ca Nanu să își dea seama de greșelile făcute.

„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, mai spunea solista.

(VEZI ȘI: MIRABELA DAUER, POVESTIRI CUTREMURĂTOARE DESPRE PĂRINTELE SĂU, CARE A FOST ÎNCHIS LA POARTA ALBĂ ÎN PERIOADA COMUNISTĂ: ”ERA TĂTICUL MEU, ACOLO DUPĂ GRATII!”)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro