joi, septembrie 21, 2023
Noutati

A părăsit-o și a înșelat-o pe Simona Halep. Adevărul a ieșit la iveală după mai mulți ani

Simona Halep este una dintre cele mai îndrăgite jucătoare de tenis din România. Mereu a avut succes în carieră, însă niciodată nu i-a surâs norocul în dragoste. Nu este un secret pentru nimeni că sportiva a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, iar viața profesională a lăsat-o pe locul doi. Deși este o persoană discretă din fire și și-a ținut mereu viața intimă departe de ochii curioșilor, se pare că de-a lungul timpului au ieșit la iveală detalii neștiute despre relațiile ei amoroase.

Simona Halep a fost părăsită de Costa Sponte

Simona Halep a trăit multe dezamăgiri înainte de mariajul cu Toni Iuruc, omul de afaceri machedon de care ulterior a divorțat.

În trecut, marea noastră campioană a fost îndrăgostită nebunește de fiul lui Teia Sponte, fost oficial la FCSB și apropiat al latifundiarului Gigi Becali. Cei doi au fost văzuți foarte des împreună, deși fiica lui Stere Halep a refuzat întotdeauna să vorbească despre relația cu tânărul.

În 2015, Simona și Costa Sponte au fost surprinși în ipostaze tandre, iar în presă s-a zvonit că cei doi vor ajunge chiar și în fața altarului. Însă, atunci când toată lumea se aștepta să o vadă pe sportivă îmbrăcată în rochie de mireasă, fiul lui Teia Sponte i-a făcut jucătoarei de tenis o “surpriză” și a…părăsit-o.

Motivul? Tânărul întâlnise o studentă pe nume Bianca, în vârstă de 20 ani de care s-a îndrăgostit lulea și a ales să plece de acasă, atunci când rudele sale se pregăteau de nuntă. Nu a durat mult până ce Bianca a devenit soția milionarului în anul 2019.

Simona Halep a fost părăsită de Costa Sponte pentru o tânără de 20 de ani (Foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: EL A DISTRUS-O PE SIMONA HALEP! DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: „PĂI, BĂ, TU ȚI-AI LUAT BANI MULȚI CU EA”)

Bunica Simonei Halep a vorbit despre relația sportivei cu milionarul Costa Sponte

Bunica Simonei Halep era absolut convinsă că nepoata ei  și Costa Sponte se vor căsători. Femeia a vorbit cu presa despre planurile de viitor pe care le aveau cei doi, chiar înainte să se producă ruptura.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit Libertatea.

(VEZI ȘI: BĂRBATUL PE CARE-L ADORĂ SIMONA HALEP! ESTE UN ACTOR CUNOSCUT ÎN ROMÂNIA PENTRU ROLURI DIN TELENOVELE TURCEȘTI)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro