duminică, mai 19, 2024
Noutati

TOP 5- Vedete de la Hollywood care s-au ales cu chipul desfigurat în urma operațiilor estetice. Jocelyn Wildenstein sau Donatella Versace arată de nerecunoscut!

Vedetele de la Hollywood au fost mereu preocupate de felul în care arată, însă uneori au cam…exagerat. Din dorința de a străluci la fiecare apariție, s-au desfigurat și au devenit ținta criticilor și exemplul de „Așa nu”. Iată 5 celebrități pe care bisturiul aproape că le-a…desfigurat.

Priscilla Presley și Torri Spelling s-au transformat radical după operațiile estetice

Priscilla Presley se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Deși are un succes răsunător în carieră și afaceri, fosta soție a cântărețului Rock’n’Roll Elvis Presley nu mai este considerată o femeie atrăgătoare, după ce a căzut și ea plasă operațiilor estetice.

Dacă în trecut putea cuceri inima oricărui bărbat, acum la bătrânețe, din cauza intervențiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului, actrița este desfigurată și arată destul de neplăcut, susțin fanii.

O altă celebritate care a apelat în mod obsesiv la bisturiul medicului este actrița Torri Spelling. Botoxul, acidul hialuronic, rinoplastia sunt doar câteva dintre intervențiile pe care și le-a făcut cea care a interpretat-o pe Donna Martin în „Beverly Hills, 90210”. Chipul ei este acum extrem de umflat, iar fanii abia o mai recunosc.

Torri Spelling și Priscilla Presley, de nerecunoscut după ce au apelat la bisturiu (Foto: Hepta)

(VEZI ȘI: LE-A IESIT SILICONUL PRIN CARNE, ORI LI S-A SCURS ACIDUL PRIN PIELE! TOPUL CELE MAI NEREUSITE OPERATII ESTETICE DIN LUME!)

Joan Rivers și Jocelyn Wildenstein, desfigurate total de intervențiile estetice

Avea 734 de operații estetice, iar una dintre ele a avut loc chiar în fața camerelor de filmat, la vârsta de 78 de ani. Este vorba despre Joan Rivers care nu se putea lăuda cu un chip perfect. Comedianta de la Hollywood și-a dorit să arate impecabil prin prisma intervențiilor estetice, însă nu a ieșit totul așa cum și-a dorit. Printre modificările la care a apelat, se numără rinoplastia, injecții cu botox, modificarea bărbiei, dar și multe alte facelift-uri.

Următoarea personalitate este considerată un adevărat monstru la Hollywood. Jocelyn Wildenstein și-a dorit să intre în grațiile soțului , care adoră panterele. Astfel, aceasta a călcat pragul medicului estetician și a cerut o mulțime de intervenții estetice pentru a semăna cu acest animal. Nu numai că vedeta din Statele Unite a ajuns să arate horror și a fost supranumită „Femeia-pisică”, dar a ajuns să fie înșelată și de soț.

Joan Rivers și Jocelyn Wildenstein arată horror după oprațiile estetice (Foto: Hepta)

(CITEȘTE ȘI: TOP 5 STARURI DE LA HOLLYWOOD CARE AU FOST ÎNȘELATE DE PARTENERI. POVEȘTILE AMOROASE ALE SANDREI BULLOCK, JENNIFER ANISTON SAU EVA LONGORIA)

Donatella Versace are chipul distrus după operațiile estetice

Donatella Versace este și ea un exemplu de „Așa nu!”. Cunoscută pentru legăturile cu casa de modă Versace, moștenită de la fratele mai mare, Gianni Versace, designerul vestimentar este adesea criticată și ironizată din cauza aspectului fizic. Frumusețea naturală de altădată i-a dispărut odată cu intervențiile estetice la care a apelat, iar acum chipul ei este de-a dreptul desfigurat.

Donatella Versace desfigurată total după operațiile estetice (Foto: Hepta)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro