marți, mai 28, 2024
Cryptomonede

FTT urcă cu 94,39% în urma declarațiilor legale a FTX • crypto.ro

Tokenul nativ al FTX, (FTT), legat de vechea platformă de tranzacționare crypto FTX, a înregistrat o creștere semnificativă a valorii sale miercuri, în urma unor declarații făcute de echipa legală a exchange-ului de criptomonede în cadrul instanței de faliment.

Reprezentanții legali au sugerat că platforma FTX ar putea fi repornită ca parte a unui plan de restructurare mai amplu.

Deși nu a fost prezentat niciun plan specific și ar fi necesară în continuare și aprobarea instanței, doar „posibilitatea” ca platforma de tranzacționare crypto FTX să revină la viață a avut un impact semnificativ asupra valorii FTT.

FTT se tranzacționa la 1.32 de dolari faţă de stablecoin-ul BUSD pe Binance, înainte de această veste, cu perechea de tranzacționare FTT/BUSD de pe Binance reprezentând aproximativ 70% din volumul total de tranzacționare raportat al tokenului, conform datelor CoinGecko.

FTT urcă cu 94,39% în urma declarațiilor legale a FTX
Graficul FTT/BUSD | TradingView

Pe măsură ce entuziasmul în jurul posibilului plan de restructurare a crescut, prețul FTT a explodat la peste 3 dolari, însoțit de o creștere a volumelor de tranzacționare. În momentul scrierii acestui articol, FTT era tranzacționat la aproximativ 2,56 dolari, cu un volum de tranzacționare global de 411 milioane de dolari în ultimele 24 de ore.

FTT a înregistrat o creștere impresionantă de 94,39% în ultimele 24 de ore, obținând o poziție în clasamentul de pe CoinMarketCap de #209.

Capitalizarea de piață a tokenului se situează la 843 milioane de dolari, cu o ofertă circulantă de 328 milioane de monede FTT și o ofertă maximă de 352 milioane de monede FTT.

Echipa juridică FTX a indicat intenţia prezentării unui plan de restructurare în iulie, care ar putea readuce la viață platforma de tranzacționare acum defunctă. Această veste a stârnit entuziasm printre deținătorii de FTT și în cadrul comunității mai largi a criptomonedelor, care monitorizează cu atenție situația.

În știri similare, instanța de faliment a respins cererea fostului CEO FTX, Sam Bankman-Fried, de a accesa o poliță de asigurare de 10 milioane de dolari pentru a-și acoperi cheltuielile legale.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro