vineri, iunie 14, 2024
Cryptomonede

Bitcoin se clasifică ca fiind cel mai căutat cuvânt în Statele Unite • crypto.ro

Bitcoin a crescut în popularitate, devenind unul dintre cei mai căutați termeni în Statele Unite, depășind alte subiecte de mare interes, cum ar fi armele și politica.

Moneda digitală a reușit să eclipseze chiar și necesitățile și cheltuielile zilnice, cum ar fi hamburgerii, religia și plățile pentru întreținerea copiilor.

Această observație se bazează pe o analiză a popularității căutărilor Bitcoin, utilizând datele de volum de căutare obținute de la Ahrefs.

Datele arată că Bitcoin a fost termenul cel mai căutat în SUA în 2021, cu statul Nevada înregistrând cel mai mare volum de căutări pentru această criptomonedă.

California și New York au fost, de asemenea, clasate în fruntea listei în ceea ce privește căutările Bitcoin. Acest lucru sugerează că rezidenții acestor state manifestă un interes din ce în ce mai mare pentru monedele digitale, ceea ce se poate datora adoptării și impactului lor tot mai mare asupra economiei globale.

Bitcoin se clasifică ca fiind cel mai căutat cuvânt în Statele Unite
Compararea căutărilor Bitcoin în diferite state | Google Trends

În ceea ce privește alți termeni populari de căutare, fostul președinte Donald Trump s-a clasat pe locul al doilea, în timp ce știrile de ultimă oră s-au situat pe locul al treilea.

Alte căutări de top includ pe Elvis Presley pe locul al patrulea, Disney World pe locul al cincilea și Spiderman pe locul al șaselea.

De asemenea, cheltuielile de bază, cum ar fi împrumuturile pentru studenți și asigurările auto, se numără și ele printre termenii cei mai căutați.

Bitcoin se clasifică ca fiind cel mai căutat cuvânt în Statele Unite
Compararea volumului de căutare (SUA și la nivel global) | Ahrefs

Interesul în creștere pentru Bitcoin este demonstrat în continuare de popularitatea sa în creștere în țările din întreaga lume.

În El Salvador, unde Bitcoin a fost adoptat ca monedă legală de plată în septembrie 2021, criptomoneda are un scor Google Trends de 100. Alte țări cu un interes ridicat de căutare pentru Bitcoin includ Nigeria, Slovenia, Olanda și Elveția.

Deși unele regiuni, cum ar fi Japonia și Indonezia, au un interes de căutare relativ scăzut, tendința globală către o curiozitate crescută în Bitcoin este de necontestat.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro