duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

“Dieta” Survivor | Cine e concurentul care a slăbit 17 kg în 11 săptămâni, în show-ul de la Pro TV

Survivor România este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri  de la Pro Tv. Luptele intense dintre cele două triburi pentru supremație, i-au făcut pe cei de acasă să urmărească emisiunea cu sufletul la gură, iar concurenții din sezonul 4 i-au cucerit de-a dreptul pe telespectatori.

Se știe deja că nu este deloc ușor să supraviețuiești în jungla din Dominicană. Atât „Războinicii”, cât și „Faimoșii” s-au confruntat cu numeroase provocări, mai ales lipsa hranei care i-a adus în stadiul de a slăbi considerabil. Iată cine este concurentul care a „bătut recordul” kilogramelor.

Dan Ursa a slăbit 17 kilograme la Survivor România 2023

Înainte de Marea Unificare, concurenții de la Survivor România 2023 au fost supuși unei probe, mai exact, cea a cântarului. Ambele triburi au avut parte de un adevărat șoc.

Toți participanții s-au cântărit înainte de a intra în concurs, mulți dintre ei venind cu „un bagaj” generos, iar alții cu doar câteva kilograme în plus.

Cea mai mare surpriză a venit din partea lui Dan Ursa, care a intrat în competiție cu 116 kilograme, iar acum cântărește 99 de kg.

Dan Ursa, concurentul care a slăbit cel mai mult în competiția Survivor România 2023 (Foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: DE NECREZUT! TRANSFORMAREA ULUITOARE A LUI DARIUS URSA! CUM ARĂTA ÎNAINTE DE SURVIVOR ROMÂNIA)

Cine este, de fapt, Dan Ursa

Dan Ursa are 40 de ani, însă mulți dintre cei de acasă nu i-ar fi dat această vârstă. Concurentul de la Survivor România 2023 face parte din echipa „Războinicilor”, iar atunci când a intrat în concurs, cea mai mare teamă a sa a fost legată de faptul că nu ar reuși să se adapteze regimului alimentar din competiție.

Concurentul cu banderolă albastră se bucură de o carieră de succes în România, unde ocupă o funcție de conducere în domeniul vânzărilor, mai exact, acesta este director. Înainte de a ajunge în Republica Dominicană, Dan a făcut câteva mărturisiri la Pro Tv, spunând că pentru a-ți menține calitățile fizice, ai nevoie de un psihic puternic.

„Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii. Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză.

Pentru a menține calitățile fizice este nevoie de un psihic foarte puternic. Cred că proporția este în favoarea psihicului”, spunea Dan Ursa la Pro Tv, atunci când a intrat în competiție.

(VEZI ȘI: JORGE TRANȘEAZĂ CONFLICTUL CU DOC, CEL MAI APRIG ADVERSAR DIN DOMINICANĂ: “AȘA A FOST STRATEGIA LUI!” + CINE VA CÂȘTIGA SURVIVOR)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro