miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Cine este bărbatul care o consolează pe Shakira după despărțirea de Pique. Artista s-ar muta în SUA pentru el

Shakira este una dintre cele mai îndrăgite artiste de peste hotare și fără îndoială una dintre cele mai răvășitoare apariții. Cântăreața se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă atunci când vine vorba despre viața amoroasă, columbianca nu a avut prea mult noroc. După despărțirea de Pique, artista a suferit extrem de tare, însă acum se pare că ar avea o nouă relație.

Shakira ar avea un nou iubit

Potrivit presei spaniole, Shakira ar avea acum o nouă relație cu un bărbat pe care l-a întâlnit la Miami. Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, s-ar muta în Florida pentru noul iubit, după ce a semnat un acord de custodie cu fostul ei partener, Gerard Pique.

Acest lucru a ieșit la iveală înainte să se afle că mama ei a fost internată într-un spital din Barcelona, după ce medicii au depistat că femeia are un cheag de sânge la picior.

Se spune că artista l-ar fi întâlnit pe bărbatul misterios, cu doar câteva luni înainte de a scrie cea mai recentă piesă a ei, care îl vizează pe Pique și noua lui iubită, Clara Chia. Cei doi s-ar fi văzut des în ultima perioadă, potrivit sursei citate anterior.

Deși nu se știu încă foarte multe detalii, jurnaliștii susțin că nu ar fi vorba de Antonia de la Rua, cu care cântăreața s-a iubit înainte de a-l cunoaște pe Pique la Cupa Mondială din 2010, acolo unde aceasta a interpretat celebra ei piesă „Waka Waka”.

Pe de altă parte, starea critică de sănătate a tatălui ei, William Mubarak, în vârstă de 91 de ani, a fost inițial principalul motiv pentru care Shakira a renunțat la planurile ei de a se muta în Statele Unite la începutul anului. Ulterior, a intervenit și afecțiunea mamei sale.

Shakira, alături de fostul ei iubit, Gerard Pique (Foto: Hepta)

(CITEȘTE ȘI: GERARD PIQUÉ RUPE TĂCEREA! PRIMELE DECLARAȚII ALE FOTBALISTULUI, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE SHAKIRA)

Shakira și Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Shakira și Pique au confirmat în noiembrie că au ajuns la un acord pentru custodia copiilor, după mai multe negocieri împreună cu avocații lor. Cei doi au semnat la un tribunal din Spania, iar în urma înțelegerii, fostul fundaș al Barcelonei își va petrece timpul cu fiii săi, doar în vacanțe.

Artista și fostul fotbalist s-au despărțit în luna mai a anului 2022, după  11 ani de relație. Cântăreața continuă să cânte piesa care trage cu săgeți asupra lui Pique și a iubitei sale. La rândul său, acesta a declarat în cadrul unui interviu că este extrem de fericit după schimbările dramatice din viața sa, printre care se numără despărțirea de Shakira și retragerea din fotbal.

(VEZI ȘI: SHAKIRA, MAI SINCERĂ CA NICIODATĂ! PRIMA REACȚIE A ARTISTEI, DUPĂ CE L-A UMILIT PE FOSTUL PARTENER ÎN MELODIILE SALE: „FIUL MEU MI-A ZIS”)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro