marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Puțini au știut! Ce studii au, de fapt, membrii Familiei Regale Britanice

Atunci când vine vorba despre familia regală, mulți oameni au cuvinte de laudă la adresa acesteia, mai ales când se gândesc la educația de care au avut parte membrii săi. Ei bine, în realitate, nu există o regulă în ceea ce privește studiile pe care trebuie să le facă un prinț sau o prințesă.

Regina Elisabeta a II-a a fost școlită acasă

Regina Elisabeta a II-a și sora ei, Prințesa Margaret au fost ultimele din familia regală care au fost școlite acasă. Mama Elisabetei a învățat-o pe cea care avea să devină monarhul Regatului Unit să citească, după care lecțiile i-au fost predate de guvernanta regală, Marion Crawford.

Educația oferită de guvernantă a fost completată de profesori de franceză și germană. Când a devenit moștenitoarea tronului, Elisabeta a fost învățată Constituția de către profesorul de la colegiul Eton, Henry Marten. De asemenea, aceasta a învățat religie de la Arhiepiscopul de Canterbury.

„Elisabeta făcea școală de la 9.30 la 11, iar restul zilei era dedicat jocurilor în aer liber, dansului și cântatului, cu pauze de o oră și jumătate între activități”, potrivit revistei BBC History.

Regretata Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a (Foto: Hepta.ro)

Prințesa Diana a fost transferată la mai multe școli, însă niciuna nu i-a plăcut

Gertrude Allen, guvernanta lui Lady Di a învățat-o pe micuța Diana mai multe lucruri. Ulterior, la 6 ani, fosta soție a Regelui Charles a început să urmeze cursuri la școala Silfield, după cum informează BBC News.

La 2 ani distanță, Diana a fost transferată la școala Riddlesworth Hall din Norfolk, iar mai târziu la West Neath Girls’ School din Kent. Ultima școală pe care a urmat-o a fost Institut Alpin Videmanette din Elveția, însă acolo s-a axat mai mult pe sport.

Prințesa  Diana nu a trecut examenele pentru elevii de 16 ani pe care le-a susținut în Marea Britanie. Aceasta le-a picat chiar de 2 ori, iar din acest motiv Lady Di s-a simțit atât de inferioară Prințului Charles când a devenit partenera lui.

„Urăsc să merg la școală! Îmi place doar să fac ski acolo, atât!”, i-a scris Diana fostei sale dădace,  Mary Clarke, potrivit publicației străine The Sun.

Regele Charles al III-lea a fost absolvent al Universității

VOCE- Regele Charles al III-lea a fost primul viitor rege care avea să primească o educație în afara palatului și să obțină diploma de absolvire a unei facultăți. La 6 ani a făcut școala la Hill House School, iar apoi a luat exemplul de la tatăl său și a absolvit Cheam Preparatory School. Ulterior a ajuns la Gordonstoun în Scoția, pe când avea doar 13 ani.

Prințesa Diana alături de Regele Charles al III-lea (Foto: Hepta.ro)

(CITEȘTE ȘI: DRAMA PRINȚULUI CHARLES. NIMENI NU A ȘTIUT CE A FOST OBLIGAT SĂ ÎNDURE ÎN COPILĂRIE)

Kate Middleton, cea mai educată membră a familiei regale din Marea Britanie

Kate Middleton este de departe cea mai educată regină din istoria Regatului Unit. După ce a terminat școala St. Andrew din Berkshire, aceasta a făcut cursuri la Downe House, acolo unde din păcate, a avut de suferit din cauza bullying-ului. Ulterior, Catherine, Prințesa de Wales a urmat Marlborough College și a atins performanța în hockey.

La vârsta de 19 ani se afla în Chile, iar ulterior și-a făcut planuri pentru a urma cursurile de la Edinburgh University. N-a durat mult până ce Kate s-a răzgândit și a optat pentru University of St. Andrews, unde a studiat Istoria Artei și l-a întâlnit pe prințul ei, viitorul Rege al Marii Britanii.

(VEZI ȘI: IPOTEZĂ SCANDALOASĂ ÎN CAZUL AMANTEI PRINȚULUI WILLIAM. MOȘTENITORUL COROANEI AR FI ÎNȘELAT-O PE PRINȚESA KATE CÂND ACEASTA ERA ÎNSĂRCINATĂ)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro