marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Câți bani ia Andreea Bălan pentru a cânta la o nuntă. Finalista America Express cere mai puțin decât Andra Măruță sau Delia Matache

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară din România și, fără îndoială, una dintre cele mai răvășitoare apariții din showbiz-ul autohton. Blondina are un success uriaș pe plan profesional, dar atunci când vine vorba de evenimentele pe care le onorează, tariful ei este unul cât se poate de surprinzător.

Andreea Bălan cere între 10.000-15.000 de euro la o nuntă

Fosta soție a lui George Burcea are o experiență de zeci de ani în industria muzicală, dar, cu toate acestea, artista și-a păstrat prețurile destul de modeste pentru serviciile prestate. Pe lângă contractele de publicitate sau campanii, jumătatea trupei Andre are o agendă plină cu evenimente private, dar câștigă bani și din show-urile la care participă sau pe care le jurizează.

Comparativ cu alți artiști de la noi, precum Delia sau Andra, blondina are prețuri accesibile, iar potrivit informațiilor din presă, tariful ei este de 2.500 de euro pentru o oră de cântat la un concert. În schimb, atunci când vine vorba de o nuntă, pe tot parcursul petrecerii, concurenta de la America Express cere între 10.000 și 15.000 de euro.

Pe de altă parte, tarifele impuse de Andra ajung chiar și la 6.000 de euro pentru un concert de două ore, iar Delia nu cere mai puțin de 19.000 de euro pentru un eveniment, conform Playtech.

Comparativ cu alți artiști de la noi, precum Delia sau Andra, Andreea Bălan are prețuri accesibile la evenimente (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT ANDREEA BĂLAN SĂ TRIȘEZE ÎN FINALA AMERICA EXPRESS DE LA ANTENA 1. A VRUT SĂ PROFITE DE UN NEVĂZĂTOR

Andreea Bălan are o avere uriașă

Atunci când vine vorba de situația ei financiară, Andreea Bălan nu se poate plânge de nimic. Chiar dacă viața ei nu a fost tot timpul doar lapte și miere, cântăreața a făcut tot posibilul să-și permit orice din punct de vedere financiar.

După divorțul de George Burcea, artista a rămas cu o locuință care s-ar situa la un preț aproximativ de jumătate de milion de euro, un apartament care ar costa 100.000 de euro și încă o casă ce valorează 90.000 de euro. De asemenea, pe lângă toate aceste bunuri, finalista de la America Express mai deține și trei mașini de lux.

Andreea Bălan, un succes uriaș în industria muzicală

Andreea Bălan a debutat în lumea artistic în anul 1994, iar ulterior, la 2 ani distanță, aceasta și-a lansat albumul „Amețiți de fum”. Între anii 1988 și 2002, cântăreața s-a lansat în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu, iar cele două au scos pe piață, de-a lungul anilor, 7 albume.

În 2002, după ce s-au vândut 1,5 milioane de exemplare de albume, trupa a primit 4 discuri de platină și unul de aur. Mai târziu, după ce s-au separate pe plan muzical, Andreea Bălan avea să își lanseze primul album solo.

VEZI ȘI:CE NUME AU, DE FAPT, ANDREEA ANTONESCU ȘI ANDREEA BĂLAN ÎN BULETIN. CELE DOUĂ AU AVUT UN ȘOC CÂND AU AFLAT CĂ AU ACELEAȘI PRENUME
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro