vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Georgina Rodriguez a scos la iveală drama provocată de pierderea fiului. Partenera lui Cristiano Ronaldo, îngenunchiată de durere

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au o carieră de succes și indiferent de greutățile prin care au trecut, au reușit de fiecare dată să-și păstreze zâmbetul pe buze în fața celor care-i susțin.

Georgina Rodriguez: „A fost cel mai greu moment din viața mea”

Georgina Rodriguez a făcut dezvăluiri despre momentul cumplit prin care ea și partenerul ei de viață au trecut în anul 2022. Abia acum modelul internațional și-a făcut curaj să vorbească deschis despre momentul tragediei, căci, în urmă cu un an, Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au pierdut unul dintre gemenii nou-născuți.

„Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea. Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus: „Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta”. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am”, a declarat Georgina Rodriguez, citată de publicația străină The Sun.

Georgina Rodriguez a vorbit despre decesul fiului ei la un an de la tragedie (Foto: Hepta.ro)

CITEȘTE ȘI: GEORGINA RODRIGUEZ, ÎNCĂ O APARIȚIE DE INFARCT! CUM S-A LĂSAT POZATĂ IUBITA LUI CRISTIANO RONALDO | GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo a anunțat devastat pierderea bebelușului

Anul trecut, pe data de 18 aprilie 2022, atacantul de la Manchester United și partenera sa au primit o veste teribilă. Unul dintre gemenii așteptați pe lume de faimosul cuplu a murit la naștere.  Din nefericire, băiețelul nu a putut supraviețui, însă fetița s-a născut perfect sănătoasă. La momentul tragediei, Cristiano Ronaldo a anunțat pe rețelele de socializare că unul dintre bebelușii lor a decedat.

„Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna”, a scris fotbalistul în mediul online.

VEZI ȘI: OMENIA ÎȘI SPUNE CUVÂNTUL! GESTUL FĂCUT DE CRISTIANO RONALDO PENTRU VICTIMELE CUTREMURELOR DIN SIRIA ȘI TURCIA
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro