joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Cătălin Scărlătescu a slăbit 15 kg la America Express. Cum arăta când a intrat în show-ul de la Antena 1 și cum arată după doar 10 săptămâni

În ediția de ieri, 21 martie, a emisiunii America Express, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au traversat câteva momente tensionate, după ce au început să își facă reproșuri din cauza lipsei de implicare la una dintre probele din concurs. În urma discuției aprinse, juratul de la „Chefi la cuțite” i-a mărturisit iubitei sale că a slăbit 15 kilograme de când a intrat în competiție, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți.

Dialog cu scântei între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

În ediția de ieri, concurenții de la America Express au fot puși în mare dificultate. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns ultimele la linia de finish, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au primit un avantaj de 20 de minute înaintea adversarilor, iar între Doina Teodoru și Scărlătescu s-a iscat un dialog cu scântei din cauza unei probe.

În timp ce decorau autocarul, după o oră în care s-au străduit să învețe o coregrafie, celebrul bucătar i-a reproșat iubitei sale că nu l-a ajutat cu nimic, în timp ce ea l-a învinuit că nu se implică suficient. Pe parcursul discuției, pentru a-i demonstra actriței că și-a dat toată silința să fie cel mai bun și să ajungă în marea finală, Scărlătescu a ținut să îi spună partenerei sale că a slăbit 15 kilograme de când a intrat în competiție.

„Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo”, i-a spus Doina lui Cătălin Scărlătescu.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a fost replica lui Scărlătescu.

Așa arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 15 kilograme la America Express (Foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: CUVINTE URÂTE DESPRE IUBITA LUI SCĂRLĂTESCU! CUM AU REACȚIONAT BORDEA ȘI CORTEA DUPĂ CE LE-AU VĂZUT PE ANDREEA BĂLAN ȘI DOINA TEODORU ÎN COSTUM DE BAIE, LA AMERICA EXPRESS DE LA ANTENA 1)

Cătălin Scărlătescu a slăbit 15 kilograme la America Express

Cătălin Scărlătescu a reușit într-adevăr performanța să slăbească extrem de mult, de când a intrat în competiția de la Antena 1. Transformarea celebrului chef este atât de mare, încât fanii din mediul online au rămas uimiți atunci când au văzut cum arăta în prima ediției a emisiunii și acum arată acum, în finală. Fotografiile vorbesc de la sine și se poate observa cum kilogramele în plus au dispărut în cele 10 săptămâni petrecute pe Drumul Aurului.

(VEZI ȘI: FEMEIA CARE L-A UMPLUT PE CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DE BANI! CONCURENTUL DE LA AMERICA EXPRESS A POVESTIT CINE L-A AJUTAT SĂ INTRE ÎN TELEVIZIUNE
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro