duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Prea multă sinceritate costă! Prințul Harry își poate pierde dreptul de a locui în SUA din cauza dezvăluirilor despre viața să privată

Prințul Harry este fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și al Dianei, Prințesă de Wales. Acesta este nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al cincelea în linia de succesiune la tronul britanic. Deși se presupune că duce o viață lipsită de griji, în realitate, Ducele de Sussex se confruntă cu mari probleme. Cât de scump ar putea plăti acesta mărturiile sale legate de consumul de substanțe interzise?!

Prințul Harry și-ar putea pierde dreptul de ședere în SUA pentru consum de droguri

Prințul Harry a dezvoltat un obicei de a dezvălui public atât secretele personale, cât și cele ale familiei regale din Marea Britanie. Și uneori, prea multă sinceritate costă! Drept pentru care, din nefericire, relatările mult prea elaborate în privința consumului de droguri, ar putea să-i afecteze direct viza de ședere în Statele Unite ale Americii. Nu numai că soțul lui Meghan Markle s-ar putea trezi fără drept de ședere în SUA, dar poate ajunge chiar și după gratii, potrivit unui expert juridic.

„Recunoașterea consumului de droguri poate fi un motiv de respingere a vizei. Asta înseamnă că trebuia să-i fie refuzată viza Prințului Harry sau revocată, întrucât a declarat el însuși că s-a drogat cu cocaină, ciuperci halucinogene și alte substanțe interzise”, a spus Neama Rahmani, fost procuror federal.

Prințul Harry și-ar putea pierde viza pentru Statele Unite (Foto: Hepta.ro)

(CITEȘTE ȘI: MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY AU FOST IZGONIȚI DIN SINGURA LOR REȘEDINȚĂ DIN MAREA BRITANIE. CINE SE FOLOSEȘTE ACUM DE LOCUINȚA LOR)

Prințul Harry a recunoscut că a consumat foarte multe substanțe interzise

Neama Rahmani, președinte al Casei de avocatură West Coast Trial Lawyers reamintește că nu ești scutit de la lege, chiar dacă ești membru al unei familii regale. Legea se aplică pentru toată lumea, indiferent de rang.

Ducele de Sussex și-a  dorit să fie în centrul atenției, așa că și-a pus secretele pe tavă în fața publicului larg. Prințul Harry a scris că a băut extrem de mult, a consumat cocaină, s-a drogat cu ciuperci și a fumat iarbă. Acesta a oferit detalii uimitoare și din perioada când își servea patria. A detaliat chiar și cum i-a înghețat zona intimă într-o expediție în Antarctica.

Soțul lui Meghan a mărturisit inclusiv, în timpul unui interviu cu Gabor Mate, chiar luna aceasta, că a considerat foarte mult timp drogurile halucinogene drept o parte importantă a vieții sale și a mărturisit că l-au ajutat să facă față multor provocări din viața sa.

Totuși, avocatul James Leonard nu este de acord cu părerea lui Neama Rahmani și susține că șederea lui Harry în Statele Unite nu va fi afectată.

(VEZI ȘI: FEMEIA CU CARE PRINȚUL HARRY ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE CEI DOI)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro