miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Întâmplările din viața Margaretei Pîslaru care au terifiat o țară întreagă. Neadevăruri despre moartea soțului și fiica orbită de o operație

Margareta Pîslaru sau „Pîslărița” așa cum o alintă publicul, este una dintre cele mai îndrăgite și valoroase soliste de muzică ușoară din România, dar și o actriță care a făcut furori pe scena teatrului românesc. Pe lângă viața profesională care i-a adus un real succes, cântăreața și-a cucerit fanii și prin frumusețea ei, dar s-a remarcat și prin actele caritabile făcute în beneficiul persoanelor neajutorate. Cu toate acestea, puțini știu că actrița a fost victima unor zvonuri terifiante.

Margareta Pîslaru, victima unor zvonuri cutremurătoare

Destinul Margaretei Pîslaru nu a fost deloc ușor. Actrița a trecut prin multe necazuri de-a lungul anilor și s-a aflat în centrul multor dispute despre care s-au scris multe. Anumite zvonuri din timpul regimului comunist, legate de fiica și soțul său au terifiat o mare parte dintre fanii artistei.

Deși a avut o carieră fabuloasă și s-a bucurat de aprecierea românilor, Margareta Pîslaru a ales să părăsească țara, motiv pentru care cei de la putere au ales să lanseze zvonuri care să o facă să renunțe la plecarea ei către alte meleaguri.

Margarete Pîslaru nu și-a dorit niciodată să dea curs zvonurilor terifiante din timpul comunismului (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: CÂT DE FRUMOASĂ ERA MARGARETA PÂSLARU ÎN TINEREȚE. FOTO INEDIT

În timpul regimului comunist s-a zvonit că soțul Margaretei Pîslaru s-ar fi spânzurat în podul casei

Cu toate acestea, în anul 1983, aceasta a decis să-și urmeze soțul peste ocean. Margareta avea să se stabilească acolo, deși sufletul ei rămăsese acasă, în România. Bârfa securistă a insinuat că partenerul ei, Gheorghe Sencovici, ar fi decis să se spânzure în podul casei.

Zvonul a fost fals, pentru că bărbatul era teafăr și nevătămat, așteptându-și soția în State, mai exact, în orașul Summit, New Jersey. Cei doi erau căsătoriți din 1968 și a fost dragoste la prima vedere, iar destinele lor au rămas unite vreme de 38 de ani.

Soțul Margaretei Pîslaru provenea din București, născut într-o familie greu încercată, cu un tată comunist ilegalist. Bărbatul a făcut tot ce a putut pentru a se afirma în societate și era proprietarul unei firme americane, dar și directorul unui consorțiu de consultanță în domeniul calculatoarelor.

Pe de altă parte, acesta iubea sportul, fapt care l-a ajutat să participe la Olimpiada din 1968, concurând pentru România la proba de tir cu arcul. Gheorghe Sencovici s-a stins din viață în anul 2006, însă cauzele morții nu au fost niciodată dezvăluite de familie, potrivit bzi.ro.

CITEȘTE ȘI: MARGARETA PÂSLARU, O CARIERĂ CÂT O VIAȚĂ. CINE A ÎNDEMNAT-O, DE FAPT, SĂ CÂNTE MUZICĂ FOLCLORICĂ

Fiica Margaretei Pîslaru, implicată într-un zvon terifiant

O altă poveste despre Margareta Pîslaru care a circulat foarte mult timp, a fost legată de Ana Maria, fiica ei și a lui Gheorghe Sencovici. După cum se știe deja, artista are o culoare deosebită a ochilor și s-a presupus că Margareta Pîslaru și-ar fi dorit ca fiica ei să o moștenească.  Din acest motiv, cântăreața ar fi recurs la o operație care a orbit-o pe fata ei. Din fericire, însă, și această poveste a rămas doar o speculație.

Margareta Pîslaru a evitat de fiecare dată să vorbească despre lucrurile care au apărut în presă la adresa ei. Chiar și așa, actrița a recunoscut de câteva ori, când a avut ocazia, că a știut întotdeauna despre toate aceste zvonuri și a refuzat să le pună la suflet, scrie monden.ro.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro