marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Claudia Puican s-a transformat radical! Cum arăta blondina înainte de intervențiile estetice

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că majoritatea vedetelor au apelat de-a lungul timpului la fel și fel de intervenții estetice. Printre acestea se numără și Claudia Puican, soția celebrului saxofonist Armin Nicoară. Însă, nu mulți știu cum arăta blondina înainte de operațiile estetice, pe vremea când debuta în industria muzicală. Fanii susțin că este de nerecunoscut!

Claudia Puican s-a transformat radical de-a lungul timpului

Mulți au cunoscut-o abia atunci când a început să scoată mai multe melodii și să intre în atenția publicului. Nu puțini au fost cei care s-au grăbit să spună că tânăra a exagerat cu operațiile estetice. Cu toate acestea, spre surprinderea fanilor, Claudia Puican nu a apelat la atâtea intervenții precum se spune.

De-a lungul timpului a fost întrebată despre acest aspect, însă ea a explicat că nu a călcat încă pragul medicului estetician. Artista a menționat că are câteva schimbări, una dintre ele fiind la nivelul buzelor, mai exact, aceasta și-a injectat acid hialuronic pentru buze mai voluminoase.

De asemenea, blondina și-a dorit să mai facă câteva retușuri la nivelul feței. Soția lui Armin Nicoară a purtat mai mult timp aparat dentar, iar acum se poate lăuda cu o dantură perfectă.

„Frumoasă! Păcat că ai apelat la operații estetice! Erai mult mai plăcută fără operații- naturală”, i-a spus una dintre fane, Claudiei Puican, pe rețelele de socializare.

Claudia Puican, înainte de intervențiile estetice (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: EMOȚIONATĂ PÂNĂ LA LACRIMI! GESTUL FĂCUT DE CLAUDIA PUICAN PENTRU MAMA EI: „PLÂNG DE FIECARE DATĂ”

Claudia Puican, criticată dur de fanii care susțin că are prea multe operații estetice

Claudia Puican recunoaște că a apelat și la implantul mamar, însă nimic nu a făcut-o să își mai dorească și alte schimbări la nivel estetic.

„Am apelat la chirurgia plastică pentru implant mamar, atât. Faptul că am purtat aparat dentar nu cred că este „operație” și conturarea buzelor cu acid hialuronic”, a mărturisit Claudia Puican pentru Wowbiz.ro.

Pe de altă parte, artista a explicat cum reacționează atunci când primește critici din partea celor care o urmăresc și totodată a explicat motivul pentru care i se pare important să le împărtășească oamenilor din experiențele sale, indiferent că sunt pozitive sau negative.

„În legătură cu răspunsul meu către critici, hateri …eu mereu am fost deschisă cu tot publicul și nu m-am ascuns cu nimic. Mereu le răspund la mesaje și întrebări cu orice se întâmplă în viața mea și cu bune și cu rele, poate îi pot ajuta sau îi pot feri de anumite probleme pe care eu le-am întâmpinat”, a mai spus artista pentru sursa citată.

VEZI ȘI: ARMIN NICOARĂ DĂ DE PĂMÂNT CU CEI CARE ÎI CRITICĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE SOȚIE: „CLAUDIA STĂTEA CU MINE DACĂ EU O CHINUIAM?”
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro