vineri, decembrie 1, 2023
Noutati

„O să-mi privească ținuta ca pe un sac”

Carmen Chindriș se numără fără îndoială printre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din România. Alături de Taraful Rutenilor, cântăreața face spectacol la fiecare apariție, iar ținutele pe care le poartă la evenimente atrag de fiecare dată atenția. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci, la concertul Clejanilor, Carmen a fost privită ca la prezentările de modă.

Carmen Chindriș, apariție de senzație la spectacolul Clejanilor de la Sala Palatului

Carmen Chindriș a și vorbit despre sentimentele pe care le trăiește atunci când alți colegi de breaslă îi cântă melodiile. Celebra piesă a artistei – „Ziua în care tu m-ai sărutat” a făcut furori printre cântăreți și a dat tonul la toate petrecerile.

Melodiile solistei au zeci de milioane de vizualizări și au intrat în topul preferințelor publicului larg de-a lungul timpului. Mai mult, Carmen a fost invitată recent, alături de Taraful Rutenilor, la spectacolul dedicat femeilor organizat de Viorica și Ioniță de la Clejani. Sala Palatului a fost în delir pe piesele lor, iar Carmen Chindriș a avut o apariție fabuloasă.

„Eu mă îmbrac! Singură! Am un stilist dar n-o să-i dau numele. Poate unii spectatori o să-mi privească ținuta ca pe un …sac. Cred că e din latex”, a spus Carmen Chindriș pentru Starpopular.ro.

VEZI ȘI: CINE ESTE CARMEN CHINDRIȘ DE LA „TE CUNOSC DE UNDEVA!”, SEZON 17. MIHAI BENDEAC, TOPIT DUPĂ PIESELE EI

Carmen Chindriș susține că are un stilist căreia nu vrea să îi dea numele (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI, CRIZĂ DE NERVI LA SALA PALATULUI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CULISE

Carmen Chindriș, mândră de faptul că și alți artiști îi cântă piesele

Piesele artistei scriu istorie în domeniul muzicii de petrecere și sunt adesea „împrumutate” și de alți colegi de breaslă ai cântăreței, mai ales la evenimente. Aceasta este de părere că e loc pentru toată lumea pe scenă și se simte onorată atunci când alți artiști îi cântă melodiile.

„Nu există concurență! Eu cred că fiecare artist în parte are valoarea lui, un stil anume și personalitatea lui. Cred că asta e foarte important și trebuie să fie priviți toți artiștii separat cumva. Toți sunt valoroși!

Toți artiștii care au reinterpretat melodia noastră, ei știu deja, că am primit chestia asta cu o foarte mare deschidere și cu o mare onoare. Și dacă ne-au cerut acordul, toți l-au primit să ne cânte melodiile. Suntem foarte bucuroși când alți artiști ne cântă melodiile pentru că și noi cântăm de la alți artiști”, a mai adăugat artista pentru sursa citată anterior.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro