vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Primul venit, primul „servit” | Cele 5 vedete din România care au iubit un singur bărbat, toată viața lor

Deși sunt destul de rare cazurile în care vedetele noastre au trăit o singură poveste de dragoste în viață, există totuși câteva excepții despre care mulți nu au auzit. Se pare că, în ciuda faptului că trăim într-o lume în care iubirea statornică și de durată este percepută ca demodată, ele nu au ținut cont de părerile celor din jur și și-au dăruit inima unui singur bărbat.

Mariana Mihuț, actrița Teatrului Național din București îi este alături lui Victor Rebenciug de mai bine de 57 de ani. Cei doi formează un cuplu exemplar și își trăiesc povestea de dragoste încă din 1960, când Mariana era studentă, iar  10 ani mai târziu a venit pe lume fiul lor, Tudor.

„Victor era deja o vedetă când eu eram doar studentă. L-am revăzut în timpul filmărilor de la „Pădurea spânzuraților”, iar în iunie 1965 ne-am căsătorit civil. Ne-am cununat religios în 1992, de dragul lui, a insistat să mergem în fața altarului. El ne-a convins ( n.r fiul lor) că merită să trăim acest moment chiar și după aproape 30 de ani de căsnicie.

Sunt cu adevărat fericită că a trecut atât timp și îl am lângă mine pe Victor. O replică îmi place foarte tare în „Moartea unui comis voiajor” și mi se potrivește: „Poate nu are caracterul cel mai minunat din lume, dar cu siguranță a meritat să rămân cu el”, a declarat Mariana Mihuț pentru Libertatea.ro, în urmă cu ceva timp.

  • Irina Margareta Nistor a suferit după moartea singurei ei iubiri

Deși ai zice că nu a iubit niciodată, având în vedere faptul  că nu s-a afișat vreodată la brațul unui bărbat, Irina Margareta Nistor s-a îndrăgostit, de fapt, o singură dată. Cu toate acestea, omul căruia i-a dăruit inima s-a stins din viață, iar acest lucru a marcat-o extrem de tare.

 „A fost mai frumoasă ca în „Casablanca”, mai intensă și nu am avut drama lui Ingrid Bergman. Nu am avut de ales între doi bărbați. A durat șapte ani. S-a terminat pentru că el nu mai este de 26 de ani. Tot număr zilele în plus pe care le trăiesc față de vârsta lui și este ciudat”, a dezvăluit Irina Margareta Nistor într-o emisiune Tv.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 – VEDETELE DIN ROMÂNIA FĂRĂ STUDII SUPERIOARE. DE CE NU AU FĂCUT FACULTATE GINA PISTOL ȘI NICOLETA LUCIU

Irina Margareta Nistor a suferit după moartea singurei ei iubiri adevărate (Foto: Facebook)
  • Neti Sandu s-a despărțit de marea ei dragoste după 10 ani de relație

Neti Sandu a avut parte de o singură relație care a durat 10 ani, însă ulterior avea să se termine și să îi lase sufletul bucăți. Motivul despărțirii celor doi a fost faptul că își purtau ghinion reciproc.

 „Am avut o relație de 10 ani, până când am ajuns la PRO TV. A plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. A plecat după zece ani de relație. A invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion.

 Nu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. Avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat. Nu i-am cerut nicio explicație”, a mărturisit Neti Sandu la Europa FM, în urmă cu câțiva ani.

Neti Sandu s-a despărțit de fostul iubit pentru că își purtau ghinion reciproc (Foto: Facebook)

VEZI ȘI: TOP – CELE MAI BOGATE VEDETE DIN ROMÂNIA. CELEBRITĂȚILE CARE AU DAT LOVITURA ÎN 2022

  • Corina Chiriac a iubit un cântăreț de peste hotare

Corina Chiriac, una dintre marile doamne ale muzicii ușoare românești a fost căsătorită aproape 5 ani cu omul de afaceri Virgil Anastasiu. Cu toate acestea, marea și unica ei dragoste se afla peste graniță, fiind vorba de regretatul cântărețul ceh Karel Gott.

„M-am îndrăgostit o singură dată în viață, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă dați seama, eu, care sunt o vorbăreață, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă și am zis: „Alo!”, a dezvăluit Corina Chiriac la Europa FM, în urmă cu ceva vreme.

Corina Chiriac l-a iubit pe Karel Gott, regretatul cântăreț de origine cehă (Foto: Facebook)
  • Tamara Buciuceanu nu și-a mai refăcut viața după ce a rămas văduvă

Regretata actriță Tamara Buciuceanu Botez s-a numărat și ea printre vedetele care au iubit o singură dată în viață. Marea doamnă a comediei românești a fost măritată timp de 33 de ani cu medicul Alexandru Botez, care s-a stins din viață în 1996. După ce a rămas văduvă, aceasta nu și-a mai dorit sub nicio formă să își refacă viața.

„Pe soțul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Grațiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Și așa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 și am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri.

Am fost o femeie de casă și gospodină. Alexandru mi-a respectat și mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat, mi-a spus: „Dragă, eu mă mulțumesc și cu titlul de prinț consort”, a declarat cu ani în urmă Tamara Buciuceanu, pentru revista Taifasuri.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro